Jump to content

[WidM] Week 6 - Half werk?


Bassieboy35

Recommended Posts

Half werk?

Goed, jullie kennis is getest. Je weet zelf hoe goed je op de hoogte bent van de vragen. Hebben jullie trouwens ook kennis van inbreken? De volgende opdracht staat daar in het teken van, deze opdracht dient als inventarisatie. Bij de volgende opdracht gaan jullie namelijk een compound binnen, maar uiteraard gaat dat niet zomaar. De compound is nogal goed beveiligd, namelijk met vijf bodyguards. Jullie moeten langs alle vijf bodyguards. Daarna is het vrij spel. De opdracht voor in de compound krijgen jullie dan wel te horen. Het is nu de tijd om eventueel op onze aanbiedingen in te gaan. Uiteraard kost dit wel weer geld uit de pot...

Jullie kunnen kiezen uit:

  • Shovel_SA_icon.png Een schep: Jullie kunnen hier maximaal 3 van kopen. De prijs per schep is €500,-.
    De schep kan een een bodyguard uitschakelen, de slagingskans is niet 100%.
  • Silenced_9mm_SA_icon.png Een gedempt pistool: Jullie kunnen hier maximaal 2 van kopen. De prijs per gedempt pistool is €1000,-.
    Het gedempt pistool kan een bodyguard uitschakelen, de slagingskans is 100%.

Dit bieden jullie wij aan om binnen te kopen. Om jullie niet helemaal op een dood spoor te zetten is hier een korte uitleg van de volgende opdracht. Jullie moeten dus langs de vijf bodyguards zien te komen. Wij weten wanneer de bodyguards een half uurtje tukken. Op een willekeurig moment van de dag zullen wij als organisatie voor niet langer dan één minuut de tijd laten zien waar jullie vrij spel hebben. Dat wil zeggen, dan kunnen jullie gedurende een half uur er langsheen, zonder dat de bodyguard het ziet. De tijd zal maar per bodyguard één keer gepost worden en dus maar maximaal één minuut lang. (Daarna wordt de tijd uit het topic verwijderd) Als jullie de tijd gemist hebben, zullen jullie moeten gokken. De consequenties van een foute keuze vertellen wij jullie wanneer de volgende opdracht gaat beginnen.

Jullie hebben tot vrijdag 29 april 21:00 om te overleggen wat jullie van ons kopen. Kopen is niet verplicht.

Link to comment
Delen op andere websites

Jah vind ik ook. Een gun is 1000€, dat is gewoon te duur. En een schep is 500€, maar het is helemaal niet bekend wat de kans is op een succesvolle slag... Beter gewoon niks kopen en op eigen houtje dit gaan doen :)

Link to comment
Delen op andere websites

Onderwerp volgen en dan notificatie via e-mail aanzetten en je telefoon op luid houden voor inkomende mailtjes en snel het onderwerp checken en dat allemaal binnen een minuut? :schater:

Verder is het inderdaad meer geluk dan wijsheid.. Maar met een of twee pistolen moet je nog steeds drie of vier keer het geluk hebben dat je het berichtje met de tijd ziet. Schep vind ik wel riskant.

Link to comment
Delen op andere websites

Nou, wat ik hieruit opmerk, is dat jullie niet in zijn gegaan op ons aanbod. Prima, jullie hebben dan geen middelen om in te zetten volgende week, maar dat heeft voor nu ook nog geen geld gekost. Volgende week gaan we zien hoe makkelijk jullie binnenkomen. Eerst vandaag nog de Mol-test.

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...