Jump to content

''GTA''-filmposter?


Dotz

Recommended Posts

Eerlijk gezegd had ik totaal geen reactie meer verwacht, Foreigner, maar interessant om het alsnog te lezen!

Als ik weer eens trek krijg zal ik het meenemen in mijn werk op de wiki. Een pagina als deze voor GTA1 zit nog in de pijpleiding.

Jep, ben een beetje nalatig geweest wat betreft dit projectje. Cool in ieder geval, zoiets als dit is zeker een verrijking voor de wiki. yep.gif

Wat betreft dit:

offtopic: Ik ben in de krochten van het internet een heleboel tekeningen, renders (ik wist niet eens dat er renders van GTA III vrijgegeven waren), artwork, foto's en screenshots (beeldmateriaal dus..) tegengekomen van GTA III. Is dat interessant om ergens te posten? Zo ja, lokale moderator, waar kan ik dit het best (bulk)uploaden? Nog meer offtopic: ik heb ook een hoop interessante bestanden uit GTA VC ontleed.

Mocht je nog de zin en behoefte voelen om dit te delen: ga vooral je gang, het lijkt mij zeker leuk om te zien wat je hebt. Officieel is dit subforum (en VC) het domein van Svenie, maar gezien hij al een tijdje afwezig is: je mag wat mij betreft wel 'gewoon' een nieuw topic aanmaken waar je je content (langzaamaan of in één bulk) kunt delen. Ik ben ervan overtuigd dat er wel meer gebruikers zijn die geïnteresseerd zijn in dat soort dingen.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...