Jump to content

Watch Dogs 2


Ezra24rct3

Recommended Posts

  • Reacties 62
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • KoningJesper

    11

  • JasonStatham

    8

  • Ezra24rct3

    6

  • Danger_dog_guy_7

    6

Ik zou nog even wachten. Het zou kunnen dat de game een van de 12 deals of Christmas wordt.

Hmm... dat zou mooi zijn. :puh:

Ondertussen ben ik zelf ook wel geïnteresseerd geraak in deze game, na alle positieve reviews. Denk dat ik m'n W_D1 trauma maar achter me moet laten. :cry:

Toch wil ik er maximaal slechts 35 euro voor betalen, hetzelfde voor Titanfall 2. (niet dat de 1 slecht was)

Link to comment
Delen op andere websites

Vorige week was die maar 36€ via de Ubisoft e-shop en dat was al iets meer dan week na release. Als je nog even wacht, kan je hem zeker al oppikken voor dat bedrag van 35€, Ubisoft games zijn sowieso al niet de meest prijsvaste games. Dishonored 2 is momenteel een van die twaalf kerstdeals en is ook voor 35€ geprijsd en kwam een dag of drie voor W_D2 uit :)

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

Waarschuwing kan spoilers bevatten!

En afgelopen week de final missie gedaan en daarmee het spel uit gespeeld. Het verbaasde me een beetje dat ik op een gegeven moment al zover was, gelukkig waarschuwt het spel je er wel voor zodat je kan kiezen wat je wilt doen. Ik had gekozen om nog ff wat andere zaken te doen alvorens de laatste missie te doen.

Afijn alhoewel het einde dus iets eerder kwam dan gedacht heb ik me wel enorm vermaakt met het spel. Ja WD2 is veel beter dan WD1 vind ik.

Het verhaal spreekte me meer aan, een hackergroep die de gevaren van social media en internet bloot leggen. Dit is wel in een notendop de rode draad in het verhaal en ook sommige zij missies

De wereld is ook beter, San Francisco is veel mooier gemaakt dan Chicago. NPC reageren ook veel anders en beter op jou en de wereld. Zo kun je honden aaien en eigenaren reageren daar op. Ook met het emotie wiel waarmee je bepaalde emoties kunt uiten kun je een veel betere interactie krijgen met de npc's. De sfeer tussen verschillende delen is ook veelal merkbaar verschillend, al was dat ook wel in WD1. Maar graphisch ziet het er veel beter uit. Ga je offroad met een auto, dan zit je auto zo onder de modder. Staat hij lang onder een boom, heb je zo een enorm bladerendeken op de motorkap. Enige wat ik minder vond waren de graphics van het varen, hoe de boot op het water lag zag er niet flitsend uit.

Qua gameplay begon ik de game ook enigszins de vergelijking te trekken met GTAV. Omdat je storyline missies had, zij missies maar ook activiteiten om te doen zoals de Drone races, kart races etc. En ja lichtelijk zien de mappen qua opbouw ook op elkaar. (Grote stad met een ring van kleinere delen verbonden met een grote snelweg). De missies waren leuk om te doen, ja de nadruk lag op hacken maar anders dan in WD1, gebruikte je dat op veel meer verschillende manieren. Het was ook uitdagender, ook omdat je vaak niet je personage kon gebruiken om ergens heen te gaan. Ook waren ze groter opgebouwd en flitsender.

Bijv de missie bij galilei waar je onopgemerkt een kraan kon gebruiken om langs iedereen te komen, gaaf om zo je doel te bereiken.

Dan waren je drone en rc springer toch wel leuke tools, en essentiële tools. Het gaf je nog meer vrijheid en manieren om je missies uit te voeren, het gebruik ja je drone was handig als verkenner om er boven te zweven, veel beter dan te springen van camera naar camera, veel minder blinde hoeken. Rc springer heb je het meest aan omdat die ook fysiek kan hacken. Soms was het makkelijker om dat ding te gebruiken dan naar je doel te sluipen. Wat wel betekende dat je soms sneller door missies heen ging.

Zij missies gaven je soms op een leuke manier toegang tot de activiteiten. Niet zo met een telefoontje of email van je kan het gebruiken. Nee je gaat ergens naar toe, doet wat kleine missies en je kan het doen. Goed voorbeeld zijn de kart missies, je helpt iemand en uiteindelijk kan je de kart activiteiten doen. De missies om meer geld en onderzoekspunten te vergaren zijn ook wel leuk en nuttig. Kunnen soms behoorlijk frustreren omdat je bijv bij de onderzoekspunten soms niet direct doorhebt hoe ze te pakken. De plekken zijn echt niet altijd goed bereikbaar en je moet alles wat er is gebruiken, telekranen, alle speciale vaardigheden van de drone en springer, hoogwerkers, heftrucks.

Qua hacken kan je ook veel meer, en ook leukere dingen. Omdat WD2 veel meer in de hoogte afspeelt dan WD1 kun je dus complete telekranen, hoogwerkers en heftrucks bedienen. Sommige dingen konden ook al in WD1, bijv de hoogwerker, maar nu kun je er ook mee rijden. Wat echt in je voordeel kan werken om iets te bereiken. Auto's hacken is ook leuk, achtervolgende auto afschudden door hem links of rechts te sturen is toch handig. Wel heb ik minder gebruik gemaakt van de mogelijkheden heb ik gemerkt dan er zijn. Denk ook simpel weg omdat je sommige niet nodig hebt doordat je op meerdere manieren een missie kan uitspelen. Waar je in WD1 de halve stad in duisternis hulde om rond te sluipen kun je nu de springer gebruiken om te sluipen.

Wel is het even wennen hoe het hack systeem werkt, vooral telefoons hacken. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan ook met bendes en politie wat doen om ze af te leiden maar veel waarde had het mij niet.

Eind conclusie van mij, een veel beter spel dan WD1. Ben benieuwd wat de DLC's allemaal worden, hoop op een een extra toevoeging aan de verhaallijn.

Link to comment
Delen op andere websites

Heb hem voor 2 tientjes besteld. Hij komt morgen binnen. Tips voor de beginner? smile3.gif

Ga meteen verder met het verhaal ipv te free-roamen. Het verhaal/verhaalsysteem was voor mij namelijk wat lastig te volgen nadat ik dat had gedaan. Voordeel is echter wel dat je voor de 2e missie al bijna alle skils heb kunnen unlocken. :puh:

Oh, en mocht je makkelijk wat geld/unlock tokens nodig hebben: Login met een uPlay account en koop dan met de Ubisoft currency (die je krijgt door achievements te unlocken) wat van die pakketten.

Bewerkt: door Ezra24rct3
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...