Jump to content
PrioX

Bully uit voor IOS en Android!


Bully is dit jaar 10 jaar oud en dat wordt gevierd met een remaster! Sinds vandaag is Bully verkrijgbaar in de app store voor IOS en Android. Natuurlijk is de kwaliteit van de game wel een beetje omhoog getild. Deze Rockstar Klassieker die ooit alleen voor de PlayStation 2 was is nu namelijk in 1080p te spelen op je mobiele telefoon of tablet! De besturing zal een beetje hetzelfde zijn als die van de geremasterde Grand Theft Auto delen. Dus het zal voor sommigen al een beetje bekend zijn.



Je volgt het verhaal van Jimmy Hopkins die een avondtuur beleeft op de Bullworth Academy. Spelers hoeven zich niet te vervelen. Tal van missies en personages uit Bully: The Scholarship Edition zijn ook toegevoegd aan de Anniversary Edition. Daarnaast beschikt het spel over een betere resolutie, belichting, textures en charachter models.

med_gallery_94862_254_1734751.jpg

Naast de oude content heeft Rockstar Games ook Friend Challenges toegevoegd. Deze competitieve spelmodus zet spelers tegenover elkaar in verschillende mini-games. Zo is er bijvoorbeeld een spel waarbij je het snelste een kikker moet ontleden tijdens de biologieles.

med_gallery_94862_254_1599351.jpg

Friend Challenges

Daarnaast wordt het spel ondersteund door Social Club en is het daardoor mogelijk om op verschillende platforms te spelen. Op de support pagina is af te lezen welke apparaten en versies het spel ondersteunen.

Bully is vanaf vandaag te downloaden vanaf de Google Play Store en iTunes voor €6,99. Deze game is beschikbaar voor voor zowel IOS en Android apparaten, dus niemand hoeft hem te missen. Een mooi kerstcadeautje van Rockstar Games!

Bron: Rockstar Games Newswire

Geschreven door: @Danger_dog_guy_7

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik was echt blij verrast toen ik dit zag. Bully is echt een pareltje. Zelf ga ik niet een mobiele versie aanschaffen, maar misschien is dit wel aanleiding om de game binnenkort er weer eens bij te pakken op m'n PC. :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...