Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
PrioX

Bully uit voor IOS en Android!


Bully is dit jaar 10 jaar oud en dat wordt gevierd met een remaster! Sinds vandaag is Bully verkrijgbaar in de app store voor IOS en Android. Natuurlijk is de kwaliteit van de game wel een beetje omhoog getild. Deze Rockstar Klassieker die ooit alleen voor de PlayStation 2 was is nu namelijk in 1080p te spelen op je mobiele telefoon of tablet! De besturing zal een beetje hetzelfde zijn als die van de geremasterde Grand Theft Auto delen. Dus het zal voor sommigen al een beetje bekend zijn.Je volgt het verhaal van Jimmy Hopkins die een avondtuur beleeft op de Bullworth Academy. Spelers hoeven zich niet te vervelen. Tal van missies en personages uit Bully: The Scholarship Edition zijn ook toegevoegd aan de Anniversary Edition. Daarnaast beschikt het spel over een betere resolutie, belichting, textures en charachter models.

med_gallery_94862_254_1734751.jpg

Naast de oude content heeft Rockstar Games ook Friend Challenges toegevoegd. Deze competitieve spelmodus zet spelers tegenover elkaar in verschillende mini-games. Zo is er bijvoorbeeld een spel waarbij je het snelste een kikker moet ontleden tijdens de biologieles.

med_gallery_94862_254_1599351.jpg

Friend Challenges

Daarnaast wordt het spel ondersteund door Social Club en is het daardoor mogelijk om op verschillende platforms te spelen. Op de support pagina is af te lezen welke apparaten en versies het spel ondersteunen.

Bully is vanaf vandaag te downloaden vanaf de Google Play Store en iTunes voor €6,99. Deze game is beschikbaar voor voor zowel IOS en Android apparaten, dus niemand hoeft hem te missen. Een mooi kerstcadeautje van Rockstar Games!

Bron: Rockstar Games Newswire

Geschreven door: @Danger_dog_guy_7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

TekaLoca

Dit is echt geweldig, maar ik wacht even af tot hij in prijs daalt. Vooralsnog geweldig!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Michael

Bully is een van mijn favoriete games van Rockstar Games, ik kan niet wachten totdat ik hem eindelijk kan spelen op mijn telefoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
NickOwnage

Deze game heb ik werkelijk nog nooit gespeeld. Ik ben geen mobile gamer dus deze game schaf ik sowieso niet aan. Misschien kijken of ik hem op de Xbox kan downloaden. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bassieboy35

Leuk dat Rockstar Games toch nog tijd blijft investeren in hun oude games. Bully was zeker een leuk spel, maar op de pc voldoet die wel voor mij.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Foreigner97

Ik was echt blij verrast toen ik dit zag. Bully is echt een pareltje. Zelf ga ik niet een mobiele versie aanschaffen, maar misschien is dit wel aanleiding om de game binnenkort er weer eens bij te pakken op m'n PC. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...