Jump to content

[2016] Hoe was jouw jaar?


Bassieboy35

Jouw 2016  

17 leden hebben gestemd

  1. 1. Wat voor cijfer geef jij jouw jaar?

    • 1
      2
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0
    • 5
      2
    • 6
      2
    • 7
      4
    • 8
      4
    • 9
      1
    • 10
      2


Recommended Posts

Het besef dat we over een week aan het kerstdiner zitten en over twee weken alweer in het nieuwe jaar leven is er nog niet, maar toch is het wel zo. Oftewel; het einde van het jaar nadert. Daarom weer de vraag: hoe was jouw jaar?

Als ik zo terugblik op het afgelopen jaar was het jaar wel redelijk. Niet te druk, maar ook nog wel het een en ander gebeurd. VWO Diploma behaald. Gestopt met radio maken, wat ik overigens nog best wel mis. Véél nieuwe mensen leren kennen doordat ik naar Rotterdam ben verhuist. Helaas gaat het wat minder met de studie, maar het zij zo. Voor de rest is alles wel stabiel. Al met al is 2016 voor mij een zeven waard.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik geef mijn jaar een zesje. In de privésfeer was er erg veel sprake van spanningen en stress, maar hier ben ik gelukkig wel redelijk goed uitgekomen. Wat betreft mijn studie ben ik overgegaan naar het de hoofdfase, maar heb ik mijn propedeuse op een haar na misgelopen en kan ik 'm nu halen in januari. Zo enorm verschrikkelijk was het jaar verder ook weer niet, dus ben ik toch nog op een voldoende uitgekomen, maar ik hoop dat 2017 toch een beter jaar voor me wordt.

Link to comment
Delen op andere websites

Dit jaar heeft best wel veel dieptepunten gehad voor mij, met een paar mooie momenten. Dat was voornamelijk de momenten waar ik bij mijn vrienden was of dat ik op reis was. Voor de rest heb ik andere redenen genoeg om dit jaar maar een vijf te geven..

Link to comment
Delen op andere websites

Voor mij begon 2016 al goed, omdat ik mijn eerste echte startkwalificatie haalde: medewerker beheer ICT (mbo-niveau 3). Ik ben toen direct doorgegaan op niveau 4, opleiding netwerkbeheerder. Goede cijfers gehaald, stageplek gevonden waar ik in februari aanstaande mag beginnen voor afstuderen en wat ook niet. Daarnaast in september aanmelding ingediend bij Fontys in Eindhoven voor de hbo-opleiding ICT & Business. Uiteraard nog niet definitief voor geplaatst, maar ik ben en blijf optimistisch over dat soort dingen. In privésfeer ook leuke dingen meegemaakt overigens. Eveneens minder leuke, maar geen waarvan ik echt denk "die hebben dit jaar voor me verpest." Ik heb voor een 7 gekozen, omdat een hoger cijfer wellicht iets té optimistisch is. :puh:

Ik kijk in ieder geval uit naar het komende nieuwe jaar: ik verwacht dan een nieuw mbo-diploma erbij, en kan hopelijk in september gaan beginnen op het hbo! :)

Bewerkt: door Grand Theft Auto TOM
Link to comment
Delen op andere websites

Was wel mooi. Veel vermakelijke dingen gedaan in vooral de zomervakantie. Een aantal leuke mensen leren kennen. Afstand genomen van de snotapen. BSA gehaald, dus dat is prima. Gepromoveerd bij werk, dat is ook wel fijn. Moge 2017 een net zo mooi jaar zijn :)

Link to comment
Delen op andere websites

Phoe, weer een jaar voorbij. Ik heb mijn jaar een 7 gegeven. 2016 heeft beter uitgepakt dan ik zou verwachten want ik zag er nogal tegen op. Ik heb dit jaar voortgang geboekt in positieve zin wat mijn jaar tot een goed eind heeft gebracht. Ik ben geslaagd voor mijn diploma, ben naar een nieuwe school gegaan waar ik hele toffe mensen heb leren kennen en heb dit jaar eindelijk een paar van m'n crew leden in het echt ontmoet. Natuurlijk zijn er ook minder leuke dingen gebeurd. Er zijn mensen waar ik afscheid van heb moeten nemen en veranderingen in de familie. Toch moet ik zeggen dat ik mezelf meer heb leren kennen in 2016. Ik ben naar mezelf gaan kijken en ben meer gaan beseffen hoe het allemaal zit. Al met al een mooi jaar. Het viel niet tegen.

Link to comment
Delen op andere websites

2016 is voor mij een goed jaar geweest o.a. door:

- Depressie van 2014 en 2015 helemaal aangepakt :tu:

- Mijn selectieve eetstoornis aangepakt (ben er nog mee bezig :eten: )

- Overgang van leerjaar 1 ICT naar leerjaar 2 ICT ging makkelijk

- Autorijbewijs gehaald en scooter gekocht 8)

- Twee keer op vakantie te gaan naar Malaga

- Meer mensen leren kennen dan vorige jaren

- 18 jaar geworden: eindelijk creditcard, casino en alcohol :dans:

En kleinere dingetjes zoals nieuwe games, controller, CustoMac Pro "Godmode 2.0" en meer!

8/10

Op naar 2017!

Bewerkt: door JustDoIt.
Link to comment
Delen op andere websites

2016 is wel een goed jaar geweest vind ik. :) Ik heb in juni eindelijk Iron Maiden live kunnen zien in de Gelredome. Echt een té gek optreden was dat! Ik kan me haast geen artiest voorstellen die dat concert zou kunnen verbeteren. Daarnaast heb ik in november ook RHCP nog gezien. Verder in de zomervakantie weer op vakantie geweest met vrienden wat erg tof was. Ook ben ik eindelijk aan rijlessen begonnen en heb ik mijn theorie in een keer kunnen halen. Enig nadeel is dat ik de afgelopen week met 39° koorts thuis heb gezeten, maar dat is gelukkig alweer bijna over. Op naar 2017! :tu:

Bewerkt: door GuitarGuy666
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...