Jump to content
Bassieboy35

Koop je favoriete Rockstar Games met 20% korting


Vorige week kwamen we met het nieuws dat er aanbiedingen zijn in het Rockstar Warehouse, de online winkel van Rockstar Games. Deze aanbiedingen lijken een staartje te hebben gekregen. De games zijn nu namelijk aan de beurt. Grote titels als GTA V en Max Payne 3 zijn nu 20% goedkoper. Bij de korting komt ook nog een bonus kijken. Wanneer je namelijk een spel koopt dat boven de $15 ligt krijg je de keuze om $1.250.000 in-game cash (GTA:Online) of een van de volgende games (Max Payne 2, Manhunt, GTA IV of GTA III) gratis erbij te krijgen. Voor de Shark Card liefhebbers krijg je bij de Megalodon en de Whale Shark Card een bonus hoeveelheid aan cash.

med_gallery_123064_235_367814.jpg

Het voordeel van deze sale is dat je natuurlijk je collectie Rockstar Games kan uitbreiden als je nog niet alles hebt, maar ook omdat je voor deze producten geen import kosten hoeft te betalen. Je krijgt namelijk de code van je game via e-mail toegestuurd en dus geen fysiek exemplaar. Let wel, alle kortingen zijn bedoeld voor de PC versies en lopen tot en met 31 december. Overigens heeft Rockstar Games haar collectie uitgebreid met een Rockstar Games Collectie en Rockstar Games Bundel in iOS. Bij de complete bundel betaal je nog geen vier euro per game.

De bundels:

Rockstar Games Collection: Bully, Max Payne, GTA III, GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA Liberty City Stories en GTA Chinatown Wars

Rockstar Games Bundle: Bully, GTA San Andreas, GTA Liberty City Stories

Bron: Rockstar Games

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Als je niet geïnteresseerd bent in GTA$ dan kan je op Steam betere deals doen nu de wintersale weer begonnen is. Bijvoorbeeld: Max Payne 3 in het Rockstar Warehouse is 16 euro. Voor een halve euro meer heb je op Steam de complete bundel: Max Payne, Max Payne 2: The Fall of Max Payne, Max Payne 3, Max Payne 3 Rockstar Pass.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...