Jump to content
Bassieboy35

Maak kans op een iPad Pro 9.7 Bully Editie!


Dit jaar is Bully tien jaar geworden, dus reden voor een feestje. Zo kwam het spel al naar de iOS en Android devices en nu is er ook een speciale prijs van te winnen. Bij Rockstar is het de gewoonte om een spel met een jubileum in het zonnetje te zetten. Nu is het dus tijd voor Bully. In Bully kruip je in de huid van een jongen genaamd Jimmy Hopkins die naar een school wordt gestuurd door zijn moeder en stiefvader. Naarmate het spel vordert pak je vooral de pestkoppen aan en krijg je nieuwe schoollessen. Laat de prijs nu net om dat laatste draaien. Je maakt namelijk kans op een speciale editie van de iPad Pro 9.7 met een eigen en exclusieve Bully cover en een Apple Pencil in de stijl van een potlood. Alsof je je eigen (digitale) notitieschrift met pen erbij hebt en die braaf voor school kan gebruiken. :clown:

med_gallery_123064_235_1338262.png

De prijs die je kan winnen.

Meedoen

Hoe doe je mee? Nou heel simpel, je bent 18 jaar of ouder en beschikt over een Social Club account. Via deze pagina hoef je alleen even op het knopje submit te drukken en je dingt dan mee voor de prijs. Gelukkig is er niet één geluksvogel, maar in totaal 21. De twintig runners-up ontvangen een Bully: Anniversary Edition prijspakket. Hierin zitten drie Bully truien, een petje en een trefbal. Meedoen kan tot en met 9 januari 2017 en de winnaars krijgen voor 11 januari bericht.

Veel succes!

Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...