Jump to content
Bassieboy35

Leslie Benzies registreert bedrijfsnamen en handelsmerk


Ongeveer een jaar geleden kwam het bericht dat Leslie Benzies niet langer meer bij Rockstar Games werkte. In dit bericht was er nog sprake over het 'vrijwillig' verlaten. Inmiddels is bekend dat geld een rol speelde bij de gebroeders Houser, de twee hoogste piefen binnen Rockstar en ook het gedrag van Benzies zelf. Leslie Benzies zou je op de derde plek in rangorde kunnen zetten aangezien hij van A tot Z verantwoordelijk was voor iedere GTA vanaf GTA III en nog wat andere Rockstar titels. Hoe GTA VI er zonder hem uit gaat zien is nog een grote vraag. In ieder geval is het duidelijk dat hij niet meer terug komt.

gallery_123064_235_57287.jpg

Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat hij een handelsmerk voor een spel heeft aangevraagd. Het spel zou Time for a new world heten. Wat het spel verder inhoudt is nog niet bekend. Ook heeft hij een handelsmerk voor de bijbehorende hashtag #TFANW aangemeld. Dit is overigens niet het enige waar Leslie Benzies zich mee bezig houdt. Naast het handelsmerk heeft hij ook een aantal bedrijven geregistreerd. De bedrijven heten Royal Circus Games Limited, VR-Chitect Limited, Starship Group en Everywhere Game Limited. Van VR-Chitect Limited mogen we uitgaan dat dit bedrijf zich gaat richten op VR-technologie en de concurrentie aangaat met bedrijven als Sony. De overige bedrijven zullen aan de naam te zien zich gaan richten op games. Er is een grote kans dat Royal Circus Games Limited het moederbedrijf wordt en dat de rest onderdelen hiervan worden. De tijd zal leren wat de bedrijven allemaal gaan betekenen.

Bron: The Scotsman

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Erg interessant, ik ben benieuwd wat voor spellen we kunnen gaan verwachten van zijn bedrijf. De manier op hoe Benzies is weggewerkt uit Rockstar Games was ontzettend onrespectvol na lange jaren hard werken en zelfs Red Dead Redemption redden omdat er teveel glitches in het spel waren die hun zelf niet konden fixen. Misschien wordt zijn bedrijf ooit wel een grote concurrent voor Rockstar Games?

Bewerkt: door Asphyxiated

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Leuk om te horen dat hij nog in de game wereld blijft. Ik vroeg me al een tijdje af wat hij nu zou doen.

De manier op hoe Benzies is weggewerkt uit Rockstar Games was ontzettend onrespectvol na lange jaren hard werken

Dit is helaas niet de eerste keer dat Rockstar Games zo onrespectvol is. Toen ze de studio Rockstar Vienna van de ene dag op de andere opdoekten, wisten de werknemers ook van niks en zaten ze plots zonder baan.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik heb zelf ook wel wat gelezen over het kantoor in Wenen, erg apart verhaal hoe werknemers naar werk gingen en dan opeens horen dat hun niet naar binnen mogen gaan. Ze hebben er een hele website over, maar goed. Kijk ook maar eens naar de ervaringen van Rockstar Games medewerkers die vertellen dat ze enorm veel uren moeten werken en dan soms moeten overwerken, terwijl ze al constant bezig zijn. En dat mensen helemaal onder druk staan en dat het management dus gewoon bar slecht communiceert met andere werknemers. Ik mag hopen dat dit niet het geval zal zijn bij Benzies nieuwe bedrijf, als hij geluk heeft dan vind hij nog ergens wel een paar oud werknemers van Rockstar Games die genoeg ervaring hebben in de video games industrie.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Krijgt rockstar concurrentie. En daarmee ook gta ??? Nooit verkeerd natuurlijk al blijft gta favoriet,. !

Het zal waarschijnlijk geen game worden op de schaal van gta, aangezien alleen de grootste studios dat voor wlkaar kunnen krijgen meestal. Maar wie weet, the witcher is ook een pracht game van een nonconventionele studio.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...