Jump to content

Onderhoud 27 januari t/m 29 januari


Joriz

Recommended Posts

Om het jaar 2017 verder goed in te gaan en GTAGames.nl helemaal Trump proof te maken zal er van vrijdag 22:00 27 januari 2016 onderhoud tot diep in de nacht. De verwachting is dat het forum hierdoor meerdere uren niet bereikbaar zal zijn. Ook de chat ligt er uit.

Tijdens het onderhoud zullen diverse grootschalige wijzigingen worden gemaakt aan het achterliggende systeem. Ook op zaterdag 28 januari en zondag 29 januari zal er nog kleinschalig onderhoud zijn, waardoor onderdelen van het forum even niet kunnen werken.

WikiGTA zal tijdens het onderhoud nog wel bereikbaar zijn. Voor feitjes en missiehulp kan je hier dus gewoon nog terecht. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Inmiddels is het forum weer enige tijd in de lucht en zijn we te vinden met nieuwe functies in een nieuwe lak!

 

We zijn nog druk bezig om de nodige instellingen aan te passen en problemen op te lossen, dus het kan zijn dat het forum wat trager is dan normaal of dat bijvoorbeeld posts nog niet juist worden weergegeven. Mocht je buiten deze zaken de dringende behoefte hebben om fouten te willen melden, dan kan dat in het daarvoor bestemde Bug tracker forum. Daar vind je ook ons lijstje problemen waarvan wij het bestaan al weten.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...