Jump to content

Game Nieuws - #1


Ezra24rct3

Recommended Posts

2gVM3N5.png

Logo gemaakt door 3L1077

 

Welkom bij de allereerste editie van Game Nieuws, waarbij we "periodiek" actueel nieuws plaatsen over de gamewereld. We nemen onder andere de release van nieuwe games, consoles, uitbreiding of dergelijk nieuws onder de loep met als doel jullie vaste nieuwsbron te worden. 

 

Horizon: Zero Dawn ontvangt formidabele scores in aanloop naar release
 
Sony heeft erg veel vertrouwen in haar nieuwe IP en het werk dat Guerilla Games heeft geleverd met Horizon: Zero Dawn. Zoveel zelfs dat critici en YouTubers ruim weken van te voren een zogenaamde ‘review copy’ ontvingen. Vorige week maandag liep de review embargo af en sindsdien zijn er al meer dan 100 reviews verschenen en wat bleek, de game viel bij haast iedereen geweldig in de smaak. Geprezen voor haar indrukwekkende wereld, verhaal, gameplay en grafische pracht, zit de game op een bijzondere Metascore van 88, gemeten over 87 reviews. Dat is goed nieuws en zeker voor het Amsterdamse Guerilla Games. De studio die de afgelopen jaren alleen werkte aan de Killzone-franchise wou graag eens wat anders en het lijkt erop dat ze zich hebben bewezen met deze openwereld-RPG. Proficiat aan de ontwikkelaars die als enige Nederlandse studio wereldwijd faam weten te maken. 
 
Meer informatie over eerste grote BF1 DLC 'They Shall Not Pass' 
 
In maart verschijnt de eerste grote DLC voor het succesvolle Battlefield 1: ‘They Shall Not Pass’. De DLC zal nieuwe wapens, voertuigen en maps toevoegen en daarnaast zal het Franse leger speelbaar gemaakt worden. “een fantastische uitbreiding voor het theater van totale oorlog” volgens de ontwikkelaars, DICE, zelf. 4 maps zullen er toegevoegd worden: Verdun, Soissons, Rupture en Fort Faux. Laatstgenoemde draagt zeker iets unieks bij te dragen, aangezien de hele map zich binnen in een fort bevindt. Verder komt de uitbreiding met een nieuwe gamemode: Frontlines, waarin het beste wordt gecombineerd van Conquest en Rush, terug te zien in onderstaande trailer:

 

 

 


 
De uitbreiding zal gratis te downloaden zijn voor Premium passhouders. De prijs voor de uitbreiding apart is nog niet bekend.

 

Microsoft Beam beschikbaar op Xbox One

Afgelopen week heeft Microsoft hun Twitch-concurent Beam uitgebracht op de Xbox One voor leden van het Xbox Insider-programma. Microsoft Beam is een videostreaming dienst waarop gamers live hun game delen. Het programma wordt gezien als een concurent van Twitch, omdat de 2 hetzelfde principe hebben. Twitch is echter multi-platform, terwijl Microsoft Beam tot nu toe exclusief is voor Xbox One. Ergens in deze lente zal Microsoft Beam beschikbaar komen voor alle Xbox One-spelers, Windows 10 en mobiele platformen.
 
Cities: Skylines komt naar de Xbox One
Paradox Entertainment heeft bekend gemaakt dat hun city-simulator Cities: Skylines deze lente zal worden uitgebracht op de Xbox One. Dit is geen verassing, want tijdens Gamescom 2015 was al beloofd dat het spel naar de Xbox One zou komen. Volgens Paradox Entertainment zal het spel ook de uitbreiding After Dark bevatten. Een exacte release-datum is nog niet genoemd.
 
Crash Bandicoot Nsane Trilogy misschien geen PS4-exclusive
De spellen zijn op meerdere consoles uitgebracht, maar velen denken alsnog meteen aan PlayStation als ze de naam Crash Bandicoot horen. Daarom werd dus gedacht dat de Nsane Trilogy een PS4-exclusive zou gaan worden. Alleen zette veel mensen vraagtekens bij deze 'exclusiviteit' nadat PlayStation Ireland een tweet verwijderde, waarin stond dat het spel alleen uitgebracht zou worden op de PS4 en de PS4 Pro. Volgens Gamersnet.nl is er een kans dat het hier gaat om tijdelijke exclusiviteit zoals dat bij Dead Rising 4 en Rise of the Tomb Raider het geval is.

 

Middle Earth: Shadow of War
Gisteren verscheen er uit het niets ineens nieuws over een nieuwe sequel op Middle Earth: Shadow of Mordor genaamd: Middle Earth: Shadow of War. Het nieuws omtrent de verschijning kwam van de Amerikaanse winkelketen Target zelfs voordat Warner Bros hierover naarbuiten had getreden. Inmiddels is er een trailer verschenen van Shadow of War, waarin duidelijk wordt dat de game zich wederom in Mordor afspeelt. De hoofdpersoon smeedt een Ring of Power en vervolgens zien we honderden Orcs in beeld verschijnen met daarnaast een grote Balrog uit Lord of the Rings. Warner Bros kwam vandaag met de officiële releasedatum en de terugkeer van het Nemesis-systeem. De release is op 22 augustus 2017.

 

 

 


 
Nintendo Switch
Aanstaande vrijdag is het zover! De release van de Nintendo Switch. In elke winkel in Nederland helemaal uitverkocht. De Nintendo Switch moet de geflopte Wii U helemaal goed maken en dat lijkt ook te gebeuren. De Switch is een combinatie tussen een console en een handheld. Er verschijnen slechts een handjevol games de komende tijd, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Daarnaast kondigde Nintendo aan dat het nóg niet mogelijk is om oude games te spelen op de Nintendo Switch, maar dat het wel mogelijk is om via de E-Shop tijdens de verkoopstart games te kopen. Meer nieuws volgt met komende week een item over hoe @NickOwnage het eerste weekend doorkwam met zijn Nintendo Switch.

 

Zelda: Breath of the Wild
Naast de release van de Switch ook de release van de nieuwe Zelda-game: Zelda: Breath of the Wild. Deze Zelda is de eerste Zelda in de reeks waarin de teksten in de game volledig in het Nederlands uit zijn gevoerd volgens producent Eji Aonuma. De game is al verkocht door Media Markt Groningen voor de WiiU. In het onderstaande facebook bericht staat het bewijs van deze grove fout. Deze mevrouw heeft alle fans van Zelda natuurlijk heel jaloers gemaakt, maar heeft nog niet veel losgelaten over de inhoud van de game. De release is op 3 maart.


 

 

Link to post
Share on other sites

Het begin is eindelijk daar! Na een prachtig logo gemaakt door 3L1077 is het Game Nieuws van start gegaan met 3 redacteurs namelijk: @Ezra24rct3 @FrankyFourFingers en @NickOwnage. Wij hopen jullie periodiek op de hoogte te brengen van al het game nieuws in de wereld. Veel leesplezier! :)

Daarnaast kan ik met trots zeggen dat dit een geweldig stuk is! :tu:

Link to post
Share on other sites

Jaaaa... GameNieuws :D

 

Ik las van de week allerlei reacties op plekken als YouTube en Reddit dat het "verkeerd" aanvoelt om Crash te zien op andere platforms dan de PlayStation. Ah, fanboyism lv100, hoe verschrikkelijk :7

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...