Jump to content

Game Nieuws - #3


JasonStatham

Recommended Posts

JasonStatham

 

Game_Nieuws.png

 

 

 

We zijn er weer met de derde editie van Game Nieuws! Met dit keer een update in Nick's ervaring met de nieuwe Zelda voor de Switch, dezelfde Switch waarvan het hacken al op gang begint te komen, nieuwe details rondom de Uncharted uitbreiding en even een goeie steek richting het o zo verschrikkelijke Activision. En o ja, een nieuw rubriek, helemaal onderaan Game Neuws tref je Zet het in je agenda! met de gamereleases van deze week en aangekondigde bèta's en trials. Veel leesplezier!

 


EA brengt dinsdag eerste Battlefield 1-DLC uit
Dinsdag brengt EA de eerste Battlefield 1-DLC uit voor Premium Pass-eigenaren. De DLC heeft de naam 'They Shall Not Pass' krijgen en zal onder andere het Franse leger toevoegen, waarvan EA zei dat deze DLC dat thema zou krijgen.. Er komen 4 nieuwe mappen, en 2 nieuwe tanks. De Char 2C is een grotere tank, terwijl de assault tank een kleinere is. Ook komen er 2 nieuwe wapens: de Ribeyrolles 1918 en de RSC 1917. 

Mensen die geen Battlefield Premium Pass hebben zullen nog 2 weken moeten wachten, al kunnen zij wel de gevechten kunnen bekijken via de Spectator Mode. 

 

 

Telltale's Guardians of the Galaxy
De populaire film van Guardians of the Galaxy wordt vertolkt naar een game. De uitgevers van onder andere The Wolf Among us, The Walking Dead en Batman is weer verder gaan brainstormen over ideeën en het is bekend gemaakt dat van de gelijknamige film dus ook een game uitgebracht gaat worden met bekende stemacteurs: Nolan North (Uncharted), Emily O'Brien (Middle Earth: Shadow of Mordor), Adam Harrington (The Wolf Among Us) en Brandon Paul Eells (Watch Dogs). Genoeg grote namen om deze game tot een succes te maken. De game zal heel herkenbaar aanvoelen, omdat het aanvoelt als Batman: Telltale series. 

Guardians of the Galaxy wordt net als de vorige games van Telltale in 5 hoofdstukken uitgebracht en zal ook verkrijgbaar zijn als volledige versie op CD. De game maakt zijn release in 2017 en zal verschijnen voor PC, mobiele apparaten en consoles. Officieel is het nog niet bekend welke apparaten, maar daar zullen de Xbox One en Playstation 4 zeker bij zijn.

 

Trailer:

Spoiler

 

 

 

Nieuwe details rond Uncharted: The Lost Legacy

In de laatste editie van Game Informer, zijn er een aantal details over de nieuwe Uncharted stand-alone DLC te vinden. Wie er helemaal blind in wil gaan, kan beter door naar het volgend artikel, alhoewel het allemaal wel zeer Uncharted-y is. In The Lost Legacy zal je op zoek gaan naar de  mythische Tusk of Ganesh en zal Nadine, een van de antagonists uit Uncharted 4, je helpen bij je zoektocht. De antagonist heet Asav en ook hij is op zoek naar de waardevolle artefact. Interessant is dat Chloe, welke een prominente rol had in Uncharted 2, een historie heeft met zowel Asav als de setting: India. Het land waar ze deels van afkomstig is, maar toch al jaren niet meer naartoe is geweest. Verder wordt er aangegeven dat The Lost Legacy over de grootste level ooit zal beschikken in de geschiedenis van Uncharted, m.a.w. een level nog groter dan het indrukwekkende Madagaskar uit A Thief’s End! Naughty Dog had zowel Sully, Sam als Cassie overwogen voor de DLC, maar ieder vielen ze af tegen de fan-favourite uit de eerdere delen van Uncharted-serie.
 

The Lost Legacy zal zich 6 maanden na de gebeurtenissen van Uncharted 4 afspelen. Over de toekomst van Uncharted is Naughty Dog duidelijk, zelf achten ze kans heel klein om zelf nog door te gaan met de franchise. Echter ligt hiervoor de bal bij Sony, als zij meer Uncharted willen van Naughty Dog, dan zullen ze wel moeten. Maar een dergelijke geforceerde samenwerking zou niet in de lijn der verwachting liggen, aangezien Naughty Dog al jaren het paradepaardje van Sony is en de kans groter is dat ze de franchise uitbesteden aan een van hun andere studio’s, daar heeft Sony bijzonder veel keuze.

 

 

De Switch is hackbaar
Misschien is het een nieuw record; 'gehacked' 5 dagen na de release, en misschien ook niet. Hacker 'qwertyoruiop', verantwoordelijk voor iOS-jailbreaks en een PS4-exploit, is het gelukt om meer toegang te krijgen tot de Switch, dankzij zijn iOS 9.3 webkit-exploit. De exploit maakt gebruik van een verborgen browser op de Switch. Deze is gebasseerd op de zelfde webkit als Apple's Safari (sorry als ik het hier verkeerd verwoord GTA-Tom) en wordt alleen gebruikt om op hotspots in te loggen. Tot nu toe is de hack nog niet veel soeps, maar het geeft volgens mensen een kans om beter te zoeken naar andere kwetsbaarheden en kernel-exploits. 

Hier is een proof-of-concept video.

 

 

Spoiler

 

 

 

 

Nieuwe details Final Fantasy 7-remake
Heel lang geleden, in een land hier ver vandaan, kondigde Sony Entertainment Group een Final Fantasy 7-remake aan. Iets waar veel mensen blij van werden. Het enige probleem is dat deze mensen geen goede details meekregen.

Gelukkig was het het wachten waard, want Square Enix heeft nieuwe details vrijgegeven!


- Cover nemen opent een groot scala aan mogelijkheden. Je kunt stealth spelen en mensen vermoorden van achter cover, of je gooit granaten vanuit de cover en gaat daarmee voor de minder sympathieke oplossing. Ook heeft Barret een uniek voordeel in cover, maar daar is niets meer over gezegd. 

 

- Het vechten is dynamischer geworden. De omgeving kan kapot gaan, of je zorgt dat de ledematen van de tegenstander overal naartoe vliegen. Het is bijvoorbeeld bij de Guard Scorpion mogelijk om zijn benen eraf te hakken. 

 

Square Enix zal alleen nog wat tijd nodig hebben om 'de remake te verfijnen', en kan daarbij nog geen releasedatum noemen. Ze hebben ons wel 2 screenshots gegeven:

Spoiler

FFVII1.jpg

 

FFVII2.jpg

 

 

 

Activision is… Activision:fp: 

Het was al belachelijk genoeg om de remaster van je razendpopulaire en 10-jaar oude genre-definierende game achter aan deluxe editie te verstoppen van je ietwat mindere game van 2016. Activision liet het al met de remaster van CoD4: Modern Warfare en Infinite Warfare zien dat het duidelijk schijt heeft aan al hun fans en onderscheidde zich eens ter meer als de grootste geldwolven van de videogame-industrie. Niks is heilig, ook CoD4 niet. In december kreeg de remaster al opmerkelijk genoeg micro-transacties :fp:
Daar hield het niet bij op, want per 7 februari zouden de briljante Supply Drops ook nog toegang verschaffen aan unieke wapens :fp:  (fully pay-2-win + kansgokken)
Het bleek niet genoeg voor Activision, Activison wil namelijk nog meer. Zo kondigde het onlangs DLC aan voor de remaster, dezelfde ‘Variety Map Pack’ die de game al kreeg in 2008. Nou is het de gewoonte om DLC met remasters te bundelen en volledig uit te geven; Activision denkt daar anders over :fp:

De knock-out punch? De Variety Map Pack kostte in 2008 $10, maar zal dit keer verkocht worden voor… $15!:fp:

 

Late/Shift, een interessante game om in de gaten te houden

Fans van Telltale-achtige games zoals.. Telltale spellen, Life is Strange, Heavy Rain, noem het maar op, hebben iets om zeker even in de gaten te houden. Nou doen deze games het verschil tussen film en game al tijden meer en meer vervagen, Late/Shift gooit er een schepje bovenop. Late/Shift is namelijk gewoon een film, maar wel een waar je zelf de mogelijkheid hebt om interactieve keuzes van de hoofdrolspeler te maken. Maar liefst 180 keuzes zullen er overgelaten worden aan de speler zelf. Het mag gezegd worden dat het acteerwerk en de production value soms nog wat te wensen overlaat, maar het is toch wel iets unieks. De film/game verschijnt 12 april voor PC/XO/PS4/iOS.

Trailer:

Spoiler

 

 

Nick's Switch/Zelda Review Week 2
We zijn alweer een week verder en inmiddels enkele uren voor de release van dit wekelijkse nieuws item heb ik The Legend of Zelda: Breath of the Wild uitgespeeld. In gemiddeld 60-70 uur schat ik. Vorige week vermeldde ik dat de game vrij eentonig was. Daarover is mijn mening in de afgelopen week sterk veranderd. Ik moest nog 1 Titan verslaan en overnemen en in dat gebied ging net alles anders als in de gebieden waar ik reeds was geweest. Dat gaf me weer een frisse blik op de game bestaand uit ongeveer veel verschillende gebiedstypes: bergachtig, vulkaanachtig, moerassen, stranden, bossen, woestijnen en noem maar op. In alle gebieden wonen andere dieren en mensen (net als in de echte wereld). 

De eindbaas was relatief makkelijk te verslaan in vergelijking met de rest van de eindbazen. Het uitspelen geeft een voldaan gevoel, maar ook een gevoel van jammer dat het voorbij is. De game geeft nu weer dat ik rond de 60 mini-missies nog moet voltooien en 40 tempel-missies, dus voordat ik de 100% aan tik ben ik nog lang bezig. Nu wachten op de 2 nog niet aangekondigde uitbreidingen. Tot die tijd! Game on!

 

Zet het in je agenda!
Releases deze week

Styx: Shadow of Darkness - 14 maart - XO/PS4/PC

FlatOut 4 - 17 maart - XO/PS4

NieR: Automata - 17 maart - PC (PS4-versie reeds verschenen)

The Binding of Isaac: Afterbirth+ - 17 maart - Switch (XO/PC/PS4/Vita/3DS/WiiU-versie reeds verschenen)

 

Open beta's en trials deze week

Call of Duty: Infinite Warfare Trial

-> 2 campaign-missies, tot lv.15 in multiplayer en tot lv.3 in zombies - Per direct - XO/PS4

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...