Jump to content

Playstation 3 Multiplayer Anno 2017?


IndoGuus

Recommended Posts

Hallootjes!

 

Gisteren kreeg ik te horen dat ik m'n schoonbroertje z'n PS3 mag hebben gratis en voor niks omdat hij al jaren een PS4 heeft en dat oude ding ligt te verstoffen. Zelf heb ik een PS2 en heb ik onder een steen geleefd en ik vroeg me zo maar eens af of PS3 multiplayer vandaag de dag nog leeft? Ik ben aan het rondsnuffelen voor tweedehands spellen voor de PS3 maar ik heb geen flauw idee wat ik moet aanschaffen voor enigszins een beetje multiplayer, mocht dat nog bestaan. Is GTA Online op de PS3 nog een ding? En hoe zit het met de shooters als Battlefield en COD? Of hebben jullie aanraders in het algemeen?

 

Thanks! :)

- Guus

Link to post
Share on other sites

GTA: Online zit vol met hackers, COD zit vol met hackers. Denk dat BF nog wel te doen is, maar dat het nadeel is dat er niet zo heel veel volk meer is.

Link to post
Share on other sites
JasonStatham

Ik heb wat research gedaan en het schijnt dat Black Ops 2 met afstand de meeste actieve MP-game is op PS3-netwerken. Hackers zal je tegenkomen, maar een nieuwe schone lobby vinden schijnt niet een heel groot probleem te zijn. Verder doen BF3 en Bad Company 2 het in het weekend ook wel prima. The Last of Us Factions is ook nog wel actief en krijg je een onvergetelijke single-player bij :) Uncharted 3 is overigens free-to-play online, dus niks te verliezen om die even te checken.

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...