Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Silverbyte

Another month, another mandje full of tekeningen

Recommended Posts

Silverbyte

In mijn immer voortdurende workflow heb ik ook afgelopen maand weer heel wat getekend. Ook wat experimenten, zoals te zien is bij de filmposter-achtige ontwerpen. Uiteraard ook weer de vertrouwde, hooggehakte krokodillen.


Voor de liefhebber: er zitten prints aan te komen, in samenwerking met New Chique, dus mocht je mijn werk tof vinden en dat graag op fraai, luxe papier aan je muur hebben, hou dan mijn Instagrampagina in de gaten!

 

EI1fm8c.png  exfpDpt.png

 

dzS1Cm2.png       CbZb5Dp.png

 

rM79PRQ.png  aKYfbzI.png

 

slDrybc.png  jgJvYZk.png

 

6w9ZF9H.png   glj5PzQ.png

 

 

shNn37Y.pngZz9wUoo.png

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guardian1980

Weer zeer herkenbaar werk, leuk hoor. De tweede, derde en vierde lijken toch wat anders; ergens door geïnspireerd, of een opdracht? (of ik ben gewoon niet bekend met al je werk, dat zou ook kunnen :puh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dexist

KUTGW! 

 

Die plaatjes met het het roze figuur doen me denken aan barbapapa :puh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Silverbyte

@Guardian1980 De tweede, derde en vierde zijn minder gebaseerd op de fantasiewereld die je veel in mijn tekeningen ziet. Ik heb me daarbij vooral laten inspireren door mijn favoriete films (zoals Sin City, Suspiria en The Warriors) en bands (zoals Singapore Sling en The Jesus And Mary Chain), en dat leidt tot een wat donkerdere stijl. Het zijn meer filmposter-achtige ontwerpen, met een wat strakkere look, maar ik heb er wel mijn eigen draai aan gegeven door alsnog met illustraties te werken. Waren trouwens geen opdrachten, gewoon eens iets heel anders proberen.

 

@Dexist Die had ik nog niet eerder gehoord, haha, maar ik snap wat je bedoelt. Oorspronkelijk waren die karakters die steeds terugkomen gebaseerd op krokodillen. Dat zie je nog steeds wel aan de kop, maar sommige hebben heel menselijke aspecten gekregen, zoals schoenen en kleding, en ze gedragen zich ook meer als mensen dan als dieren. Soms zijn het echter nog wel gewoon dierlijke figuren, zoals in de tekening met 'Hola', waar de ene krokodil basically de andere berijdt, en er dus wel een soort machtsverhouding is. :puh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Big Boss

Heb je er al eens aan gedacht om ook een account aan te maken op DeviantArt? Ik zie een heel aantal links in je sig, maar niet naar DeviantArt, een site die zich specialiseert in kunst.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...