Jump to content

[V] Mysterie - Hoofdtopic


PrioX

Recommended Posts

snapmatic mysterie.png

 

Welkom in het hoofdtopic van het GTA V Mysterie. In het verleden is deze contest bedacht door @Froodooo en georganiseerd op verschillende GTA's. Nu is het de beurt aan GTA V. De bedoeling van deze contest is vrij simpel. Er worden objecten gepost die te vinden zijn in Los Santos of Blaine County. Het is jouw taak om zo snel mogelijk de locatie van één object te vinden en een nieuwe screenshot te maken van een grotere afstand zodat de omtrek van het object goed zichtbaar is.

 

We werken met een puntensysteem. Bijvoorbeeld: De deelnemer die als eerste een object weet te vinden krijgt 20 punten. De volgende die een object gevonden heeft ontvangt 19 punten, en zo blijven we aftellen tot dat elke deelnemer één object gevonden heeft.

 

Inschrijven voor deze contest is verplicht. Dit doe je in dit topic. Het aantal objecten is afhankelijk van het aantal deelnemers. 

 

Alle platforms kunnen gebruik maken van de in-game Snapmatic-app om foto's te maken. De Xbox One- en PS4-spelers kunnen ook gebruik maken van de schermopname-functie op de console. De PC mag ook de print screen-knop gebruiken.

 

Er gelden twee belangrijke regels:

- Het gebruik van modificaties/cheats is niet toegestaan.

- Foto's mogen niet in de Rockstar Editor (Director Mode) gemaakt worden.

 

Hopelijk is het een beetje duidelijk. De eerste ronde gaat zaterdag 5 augustus om 20:00 uur van start. Op dat moment worden de objecten gepost en mogen jullie op speurtocht gaan. Per ronde zal er een nieuw topic worden aangemaakt waarin de objecten gepost worden. De bedoeling is dan dat deelnemers een foto in dat desbetreffende topic posten. De lijst met objecten wordt dan zo snel mogelijk ge-update om kenbaar te maken welke objecten vergeven zijn.

 

Deelnemers: 

FrankyFourFingers

 

Reactietopic - Inschrijftopic

 

Wij wensen jullie alvast veel succes! 

 

Bassieboy35 en PrioX

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...