Jump to content
Cabyon

The Doomsday Heist is speelbaar!


 

Vandaag kunnen de teams in GTA Online weer bij elkaar komen. Jullie hulp is hard nodig nu San Andreas bedreigd wordt met een dodelijke aanval. The Doomsday Heist is vanaf nu speelbaar op GTA Online! 

 

Waar moeten we beginnen? Allereerst met de melding dat deze heist niet hetzelfde is als de voorgaande. Je start deze namelijk niet in je high-end appartement maar in een Facility. Deze kun je kopen op de Maze Bank Foreclosures website. Wanneer je eenmaal een Facility hebt krijg je als VIP, CEO of MC President toegang tot de planningskamer voor The Doomsday Heist. Een deel van de missies spelen zich in de freemode af wat dus betekent dat andere spelers je kunnen helpen of juist hinderen. De nieuwe heist is goed voor ongeveer twaalf uur aan nieuwe gameplay. 

 

De Facility kan trouwens uitgerust worden met upgrades. Je hebt bijvoorbeeld de optie om een beveiligingskamer toe te voegen waarin je een speciaal Strike Team kunt oproepen. Ook kun je de Facility uitbreiden met een Orbital Cannon, een groot kanon dat voor een aardig prijsje ingezet kan worden op andere spelers.   

 

medium.doomsdayheist1.jpg.663405f3ab403b

 

 

Met deze nieuwe update zijn er ook wat nieuwe voertuigen toegevoegd. Uiteraard is de mega populaire jetpack teruggekeerd genaamd 'Thruster' en kunnen we verschillende andere bewapende voertuigen aanschaffen zoals de Deluxo en Barrage. Er is ook een nieuw Mobile Operations Center toegevoegd, een helikopter genaamd 'Avenger' die maar liefst 30 spelers kan meenemen. Er is in ieder geval voldoende nieuw speelgoed toegevoegd! Hierbij moeten we wel vermelden dat veel voertuigen gestald moeten worden in een Facility. Je zal dus eerst zo'n Facility moeten kopen voordat de voertuigen gekocht kunnen worden. 

 

Naast de nieuwe heist, properties en voertuigen krijgen we ook een compleet nieuw radiostation genaamd 'Blonded Los Santos 97.8 FM', nieuwe tatoeages, facepaints, kledingstukken en MkII wapens. Er is dus genoeg nieuwe content om je even bezig mee te houden. Voor alle aanpassingen, nieuwe achievements en wapens (en dergelijke), zie het nieuwsbericht van R*.

 

medium.doomsdayheist2.jpg.2ef7e103e0942a

 

Er zijn ook bonussen en kortingen beschikbaar, waaronder een Rockstar Sweeptake event waarmee je leuke goodies kunt winnen. Bekijk ze hier! :) 

 

Discussieer mee over de nieuwe update in ons discussietopic

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...