Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
PrioX

Nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer op woensdag 2 mei!


medium.RDR2trailer3.png.8b119d84dc7fc1e8

 

Het is eventjes stil geweest rondom Red Dead Redemption 2. Maar zojuist heeft Rockstar Games aangekondigd op woensdag 2 mei een derde officiële trailer online te plaatsen. De trailer zal rond 17:00 uur Nederlandse tijd online verschijnen. 

 

Woensdagmiddag (rond 17:00) zullen we een chatmomentje organiseren zodat de geïnteresseerden samen kunnen praten over de nieuwe trailer. De aanwezigen zullen wat forum-XP krijgen voor de gezelligheid. Tot woensdag! :sigaar: 

 

Bron: Rockstar Newswire

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Guardian1980

Ben toch wel benieuwd waar ze mee komen. Ik hoop vooral wat meer van de omgeving te zien, en dat we wat meer van de soundtrack horen. Dat waren dingen die ik in het eerste deel buitengewoon sterk vond; de (variatie in) prachtige omgeving en de soundtrack waar ik nog steeds kippenvel van kan krijgen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Phoenyxar

Ik vond de vorige trailer een beetje tegenvallen (wellicht omdat ik ondertussen gewoon uitkijk naar de game zelf), maar ik ben wel benieuwd!

Share this post


Link to post
Share on other sites
PrioX

Ik hoop dat we iets van gameplay te zien krijgen, in plaats van alleen wat shots uit cutscenes. Maar ik denk dat we daar nog wel eventjes op moeten wachten. En zoals hierboven gezegd wordt zou ik graag ook wat meer van de omgeving, wildlife en bevolking zien. :) 

 

Ik heb er in ieder geval veel zin in! Het is toch alweer acht maanden geleden dat we voor het laatst bewegende beelden gezien hebben. :puh: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...