Jump to content
Joriz

GTAGames.nl Zomeractie – Ga op reis met een tas vol GTA goodies!


De zomer komt er al bijna aan. Tijd dus om lekker op reis te gaan. Al heb je vast al zwemspullen is een mooie tas om alles in te doen wel zo mooi! Daarom geeft GTAGames.nl een zeer zeldzame ‘Rockstar Games’ duffelback weg! Deze duffelback is natuurlijk niet leeg, maar gevuld vol met bijzondere en unieke Grand Theft Auto goodies.

 

In de tas vind je onder andere drie bijzondere Rockstar t-shirts, stickers, een GTAIV nummerplaat en een echte iFruit muismat. 8)

items.jpg

 

Tevens zit er een cassettetape in van The Chain Gang of 1974 welke in zeer gelimiteerde oplage is geproduceerd en waarvan wij er één van de slechts 200 exemplaren hebben liggen. Op deze tape staat natuurlijk het nummer Sleepwalking welke bij de eerste trailer van Grand Theft Auto V was gebruikt en tevens in het spel op Radio Mirror Park is te horen. Een echt bijzonder collectors item dus.

 

Om helemaal de blits af te maken voor vakantie zit er ook nog een Vice City Stories standbal in de tas. 🏖️

 

Natuurlijk krijg je deze tas niet zomaar. Ook deze keer dien je weer multiplechoicevragen in te vullen over GTA om aan te tonen dat jij een ware fan bent en deze tas waard bent. 👍

 

De GTAGames.nl-Zomeractie 2018 wordt gehouden onder de leden van onze website. Natuurlijk kun je je gratis registeren, indien je mee wilt doen, maar nog geen lid bent. Meedoen kan HIER!

 

Inzenden kan tot en met zondag 10 juni 2018!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Op 16-5-2018 om 13:37, Danger_dog_guy_7 zei:

Ik heb hem ook ingevuld. Wie niet waagt, wie niet wint.

 

Succes allemaal! :Y

Misschien even snel een degradatie aanvragen en dan zorgen dat je na de prijsuitreiking (die je dan natuurlijk wint) terugkomt? :clown: 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...