Jump to content

Aanpassingen crew en mini-profiel


Thundercover

Recommended Posts

Zojuist zijn enkele wijzigingen doorgevoerd aan de opzet van onze crew. De splitsing in meerdere crews, zoals vorig jaar doorgevoerd, heeft helaas niet opgeleverd wat we voor ogen hadden. Om te voorkomen dat elke crew verwaterd met slechts één of twee crewleden, hebben we besloten het weer onder één crew te scharen. Niet elk crewlid is automatisch moderator, dus om te verduidelijken waar elk crewlid zich mee bezig houdt, hebben we tags geïntroduceerd die je naast de posts kan zien. De tags die je op dit moment kan tegenkomen zijn Nieuws (voor de nieuwsposters), WikiGTA (voor de WikiGTA-medewerkers) en de fora die door het betreffende crewlid worden gemodereerd. Hiermee hopen we ervoor te zorgen dat er meer duidelijkheid is omtrent de oriëntatie van elk crewlid. Mocht je mee willen helpen bij deze taken, laat het dan vooral weten. :)

 

De verdeling van de crewleden is op dit moment als volgt:

 

Nieuwsschrijvers: Asphyxiated, Bassieboy35, Cabyon, PrioX

Forummoderators: Asphyxiated (Lifestyle), Danger_dog_guy7 (GTA Online), Foreigner97 (alle), Phoenyxar (GTA), Platypus (Rockstar Games, Games), PrioX (alle), Tommie59 (GTA Online, WikiGTA Feedback)

WikiGTA-medewerkers: Dotz, Guardian1980Tommie59

 

Door het wegvallen van de aparte crews hebben we nieuwe rollen gecreëerd voor de crewleiders. PrioX en Foreigner97 zullen als Community Managers verder gaan. Hierin zullen zij voor globale forumzaken ter beschikking staan, variërend van jullie vragen tot de feedback van alle leden (zie recente Feedback-topics als voorbeeld). Tommie59 zal als WikiGTA Manager het eerste aanspreekpunt zijn met betrekking tot de wiki. Voor alle technische zaken kunnen jullie zoals vanouds bij de admins (Joriz en Thundercover) terecht.

 

Daarnaast hebben we het mini-profiel een nieuw likje verf gegeven met betrekking tot de weergave van XP en andere prijzen, geïnspireerd op een oud idee met betrekking tot de achievements. De desktop-gebruikers krijgen via mouse-overs extra informatie over hun nieuwe "e-penis", en we kijken ook wat we kunnen weergeven in de mobiele weergave en het inzichtelijk maken van de behaalde XP en achievements. :Y 

Link to comment
Delen op andere websites

14 uur geleden, FrankyFourFingers zei:

Je level wordt naar mijn smaak echt buitenproportioneel groot weergegeven :roll:

Eens, dus een naar wat meer bescheiden grootte gebracht. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...