Jump to content
  • Sign Up
JensvandenBroek

GTA 4 Christmas Pre-order Pack

Recommended Posts

JensvandenBroek

Beste iedereen/lezer,

 

verweg in een doos heb ik een GTA 4 Christmas Pre-order Pack gevonden. Deze bundel bevat een bankkluisje met opdruk van GTA 4 (inclusief sleutels en sleutelhanger), een informatief boekje over het spel, een cd-ROM met de muziek van GTA 4 en natuurlijk het spel zelf( voor de PlayStation 3). Geen van dit alle is ooit gebruikt en bevind zich dus nog in nieuwstaat. Is dit nog iets waard? Wellicht wat de gek ervoor geeft?

C637BA18-1EBA-4810-9C2E-0C2E3F22A64B.jpeg

Edited by JensvandenBroek

Share this post


Link to post
Share on other sites
PrioX

Welkom op het forum! :) 

 

Super gaaf spul heb je. Wat je er voor kunt krijgen? Ik denk dat het afhankelijk is van wat iemand er voor wilt geven. Volgens GTA Series Videos die een paar weken geleden een video online heeft geplaatst is het wel een erg zeldzaam iets. Dus misschien kun je het beter nog een paar jaar vasthouden. 0_0

 

Tof dat je dit met ons deelt!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guardian1980

>>Klikken!<<

 

Het lastige van de waardebepalingen van dergelijke sets is dat je vergelijkingsmateriaal moet hebben. Je zou op verkoopsites kunnen speuren naar vergelijkbaar materiaal. Heb ik even gedaan, en je zal begrijpen dat ik moest glimlachen toen ik dezelfde foto en begeleidende tekst op Marktplaats tegen kwam.

 

Het enige uit de set waarvan je de waarde vrij eenvoudig kan bepalen is de game zelf, want die is nog volop in de handel. Voor de losse game zou ik niet meer dan 10 euro vragen. Ik denk dat voor de hele set 50 euro wel een mooi bedrag is. Het lastige is dat je wel een echte fan/verzamelaar moet treffen die dat wil betalen; iemand die enkel de game wil hebben zal deze set niet zo gauw aanschaffen. Wil je er gewoon zo snel mogelijk van af, dan is 25 euro een redelijk bedrag.

 

Op 30-5-2018 om 14:57, PrioX zei:

Dus misschien kun je het beter nog een paar jaar vasthouden.

Ik betwijfel het. Zoals ik al zei is het best lastig om hier een goed bod voor te krijgen. Het is al ruim 10 jaar geleden dat het is uitgebracht, de kans dat de waarde de komende jaren nog zal stijgen acht ik klein. Maar misschien zit ik er helemaal naast.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...