Jump to content
PrioX

DJ Dixon praat over GTA Online: After Hours!


medium.rsz_a71ca006582052a004c4448de37d91f114eef1a8.jpg.62be8f3c7ad4370521e25204ed46efff.jpg

 

Aankomende dinsdag kunnen we ons gaan uitleven in het nachtleven van Los Santos, dan verschijnt namelijk de langverwachte nachtclub update voor GTA Online, of inmiddels bekend als GTA Online: After Hours. DJ Dixon is een van de DJ's die een rol heeft gekregen in deze nieuwe update. In een interview met BBC Radio 1 heeft hij vandaag het een en ander besproken over de nieuwste update. 

 

Dixon zou benaderd zijn via email om, en ik quote, ''muziek te maken voor in de auto's''. Dit wijst erop dat we mogelijk toch een nieuw radiostation krijgen met dance, house en techno muziek. Er zou een mix te horen zijn in de nachtclubs en eentje in de auto. Dixon heeft zich vooral gefocust op de laatstgenoemde mix omdat hij denkt dat de speler meer tijd doorbrengt in een auto. Na het goed lezen van de email werd Dixon ook gevraagd om een rol te spelen in de After Hours update met volledige motion-capture. Dixon is niet de enige DJ die een rol heeft in de update. Ook The Black Madonna, Tale of Us en Solomun hebben een rol. 

 

Begeef je naar de website van BBC Radio 1 waar al een fragment te beluisteren is van de mix! Het interview start bij 1:32:30.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...