Jump to content

Sony Playstation 4


Kai-ShockWave

Recommended Posts

  • Reacties 322
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Ezra24rct3

    47

  • TekaLoca

    31

  • 3L1077

    16

  • Votair

    15

  • 2 weken later...

6 jaar, 2 maanden en 27 dagen geleden was het 7 september 2009. Een speciale dag in mijn leven, het was de tweede week van het schooljaar en ik had net mijn salaris ontvangen van mijn zomerbaantje. €300 was rond en ik stapte op de fiets naar de Media Markt te Hoog Catharijne, Utrecht. Ik liep vol zelfvertrouwen naar de gaming-afdeling van de winkel, stootte nog een doosje X-360 om en gooide mijzelf voor de medewerker in zijn strakke rode overhemd. "Ik wil een Ps3!" Hij keek mij aan en vervolgens antwoordde hij: "Volgt u mij maar." Het moment dat hij 'U' zei, ontstond er iets in mij. Ik wist niet meteen wat het was, het was een gevoel dat ik zelden voelde. Hij presenteerde mij het onlangs verschenen Slim-model en ik gaf zonder twijfel aan dat ik hem zou kopen. Voorbij de kassa en de metaaldetectors nam ik even een momentje voor mijzelf en toen besefte ik mij wat dat gevoel was, het was een gevoel van macht, ik was een grote jongen geworden, een man.

En vandaag stond ik daar weer, dit keer met de auto er naar toe gereden en ik voelde me goed, maar niet meer dan dat. Het was niet een moment waar ik al tijden naar uitkeek, eigenlijk was ik van plan om pas volgend jaar een ps4 aan te schaffen. Wat maakt het uit dacht ik, 2015, 2016, allemaal het zelfde. Ik liep naar de juiste afdeling en ik had geen hulp nodig van een werknemer, ik was immers al een grote jongen geworden. Rechtstreeks naar de kassa, 389€ neergelegd en jah... Het deed pijn. Wenste de kassamedewerkster een fijne avond en ik liep langs de fameuze metaaldetectors. En toen gebeurde het, ik had weer een vreemd gevoel, een gevoel dat ik zolang als ik me kan herinneren nooit eerder heb gevoeld. Ik keek nogmaals naar wat ik had gekocht en toen had ik weer dat ene moment van besef. Dat moment dat ik me gevoelens begreep, ik was met de aankoop van dit apparaat getransformeerd, ik voelde me weer een kleine jongen, een kind.

BOOM SHAKALAKAA

PS4.png

:dans: :dans: :dans:

Link to comment
Delen op andere websites

Inderdaad, al die GTA games zijn het natuurlijk waard om nog eens op de PlayStation 4 te spelen. De games zijn opgewaardeerd naar 1080p, al denk ik niet dat er echt grote veranderingen in de graphics zijn doorgevoerd.

Link to comment
Delen op andere websites

Inderdaad, al die GTA games zijn het natuurlijk waard om nog eens op de PlayStation 4 te spelen. De games zijn opgewaardeerd naar 1080p, al denk ik niet dat er echt grote veranderingen in de graphics zijn doorgevoerd.

1080P is leuk, en denk dat de Graphics vergelijkbaar zijn met PC, of misschien ietsje beter. :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

Na twee jaar lang wachten koop ik morgen tevens zo'n fantastische apparaat bij de Media Markt voor 288,- euro, met PS Plus natuurlijk. Aangezien ik

'n echte online-gamer ben. Daarbij ben ik ook van plan om GTA V er gelijk bij te betalen. Wellicht ga ik dan in de toekomst 'n 1TB-opslag aanschaffen gezien de spellen telkens wat groter worden.

Bewerkt: door .PhoeniX.
Link to comment
Delen op andere websites

Al je dan toch je opslag gaat verhogen, zou ik allesinds niet van 500GB naar 1TB gaan, maar naar 2TB.

Zoals je zelf zegt is een game gemakkelijk 50-60GB, je 1 TB'tje is sneller vol dan je zou denken.

Afgelopen zomervakantie heb ik zelf m'n opslag verhoogd naar 2TB. Momenteel nog 908,3 GB over, en een stuk of 24-26 games erop staan. :)

Met toppers als No Man's Sky, Uncharted 4 en onder andere The Divison op de kalender zal ik weer gemakkelijk 180GB kwijt zijn...

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Klopt inderdaad, PSN ligt er als het goed is wereldwijd uit. Geen idee wat de oorzaak verder is. Ze zeggen op Twitter dat er in de Kerstvakantie al problemen waren met PSN en dat daardoor nu deze offline is om dingen te repareren...

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...