Jump to content
PrioX

Gratis geld en unlocks op GTA Online!


Rockstar Games heeft zojuist bekendgemaakt dat er deze week leuke extra's te verdienen zijn door GTA Online te spelen. Door deze week in te loggen kwalificeer je jezelf om $250.000 gratis te ontvangen. Voor elke dag dat je inlogt ontvang je ook nog eens $150.000 extra. Wanneer je de hele week inlogt kan je dus een mooie $1.15 miljoen binnen harken. Dit geld zal niet later dan 17 september gestort worden op je Maze Bank account. 

 

medium.5b8e93dd58d13_paradisetshirt.jpg.c8ba06690c6beb73749c7c2673923e70.jpg

medium.oppreliery1.jpg.641a2604bd9e6de74704ec2d2b3e56f4.jpg oppreliery2.jpg

 

Verder kun je deze week ook inloggen om unieke unlocks te ontvangen waaronder het Paradise t-shirt, Blue Tartan livery voor de Pegassi Oppressor Mk II, en een Blue & Green Camo voor de Pegassi Oppressor. 

 

Bron: Rockstar Newswire

 

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik vind dat ze het de laatste maanden toch wel vaak doen, dat gratis geld weggeven. Voorgaande jaren is dat niet vaak voorgekomen. Misschien verliezen ze spelers en willen ze op deze manier toch spelers naar het spel zien te lokken? Ik weet het niet, maar het is altijd mooi meegenomen. :puh: 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

GTAO begint al wat af te breken en enigste wat R* alleen maar doet is vaak veel militaire voertuigen toevoegen en hoop onzin en hun logica slaat ook vaak nergens meer op. Dat je 1.15 miljoen kan verdienen in 1 week met niks doen behalve alleen inloggen en spel weer afsluiten zegt al wat.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...