Jump to content
PrioX

Red Dead Redemption II: Wildlife


Dat dieren een belangrijke rol spelen in een Red Dead-game is geen geheim. Red Dead Redemption II is dus geen uitzondering en zal rond de 200 diersoorten bevatten. Rockstar Games heeft vandaag wat meer informatie vrijgegeven over hoe het systeem achter de wildernis in elkaar zit. 

 

medium.rdr2wilflife1.jpg.fe6079440f0672b

 

De map kent verschillende klimaten; bossen, moerassen, woestijnen en meer. Al deze locaties hebben hun eigen inwoners die op hun eigen manier reageren op de aanwezigheid van mensen en andere dieren. Alle dieren maken van deel uit van een groot eco-systeem. Sommige dieren leven in groepen, en andere dieren zijn het liefst afgezonderd en zullen niet hartelijk reageren op je aanwezigheid.

 

Jagen en vissen

Jagen en vissen zijn belangrijke onderdelen om te overleven in de wildernis. Het zorgt voor materiaal, voedsel en een inkomen. Er zijn veel verschillende vissen die rondzwemmen in de wateren. Het juiste aas gebruiken is de reden van succes. Een dier volgen vereist geduld en focus; je moet voorzichtig bewegen en rekening houden met de wind. Je wapen keuze en waar je schiet zijn net zo belangrijk aangezien achteraf de staat van het vlees en vacht de verkoopprijs bepaalt. Zorg dus voor het juiste type wapen, of bouw ervaring op met een boog voor nette schoten.

Na het ombrengen van het dier kun je ervoor kiezen om het dier op de plaats te ontleden of deze mee te nemen. Laat het dier niet te lang liggen of draag het niet te lang bij je; roofdieren zullen je achtervolgen. Delen van het dode dier kunnen op je paard getransporteerd worden naar een slager, je kamp om voedsel te maken, of je kunt er materialen van craften. 

 

medium.rdr2wildlife2.jpg.db6bd4a4c226fa8f2872d7bdb141da31.jpgmedium.rdr2wildlife3.jpg.cdcc38fcb664bc92ff7b014f915bb281.jpg

medium.rdr2wildlife4.jpg.e2ff6b5272cb9487267cdaa890a139a4.jpgmedium.rdr2wildlife5.jpg.b27d9d578d3203d66afb24a5aa360b7e.jpg

 

Paarden

In het spel zitten 19 verschillende rassen paarden. Van de Appaloosa en Arabier, tot Shires en Mustangs; ze hebben allemaal hun eigen karaktereigenschappen en zijn anders in het gebruik. Paarden kunnen gevangen en getemd worden in het wild, of je kunt er een kopen. Grand Theft Horse is uiteraard ook een optie. Je paard is continu je gezelschap en je bent net zo afhankelijk van het dier als van je gangleden. Het dier goed benadelen is dus belangrijk. Door het geprepareerd te houden en het goed te voeden zal je verbeteringen gaan merken in o.a. uithoudingsvermogen en de band met het dier zal verbeteren. Met 59 verschillende soorten vachten en een groot aantal aanpasbare tuigages, waaronder zadels, hoorns en beugels, kun je een paard creëren dat echt van jou is.

 

medium.rdr2wildlife6.jpg.4c7475945ab4aab20d0f714a1198d0f0.jpgmedium.rdr2wildlife7.jpg.fcb37eace42cca064890707a6ca19b55.jpg

medium.rdr2wildlife8.jpg.ab5ce6a9951291da39b2690321c1c6e4.jpgmedium.rdr2wildlife9.jpg.ebd74cb097cb6922529b5d9440d7a847.jpg

 

Bron: Rockstar Games / RDR2

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Hoe meer info er vrijkomt, hoe meer zin ik er in krijg 🤤

Huntingsysteem is ook realistischer en ipv de camera op arthur te focussen (zoals op john in rdr1) krijg je nu alle details inclusief geluid te zien. Zoals het omschreven was in een bepaalde review, moet het jagen realistisch aanvoelen inclusief geluiden en bloed, etc.

Bewerkt: door moechy

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik blijf RAGE maar mooi vinden. Eigenlijk vind ik alle GTA 3D en HD erg mooi en nu nog steeds dus Battlefield V met ray tracing mag van mij de pot op :puh:

 

Maar die besneeuwde landschappen! :O

Bewerkt: door SilverRST

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ben blij dat dieren nu ook echt jagen op elkaar. Het geeft de wereld zoveel meer diepgang en geloofwaardigheid. Hoewel er in trailers van RDR1 ook over deze gebeurtenissen werd gesproken kwam het volgens mij maar 1x voor: tijdens een van de eerste missies van Bonnie. 

 

De screenshots zien er echt prachtig uit en je kunt duidelijk merken dat er veel meer aandacht aan het wildlife is besteed dan voorheen. Kan haast niet wachten om de bossen e.d. te verkennen en te kijken welke dieren ik allemaal tegenkom. _O_

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...