Jump to content

Pim Pam Pet! - Speltopic


PrioX

Recommended Posts

PIPI.png

 

Het oud Hollandse spel Pim Pam Pet is ook van de partij voor de vijftiende verjaardag van GTAGames.nl. Hoe kan zo'n gezellig spel ook ontbreken? @ERRWINS heeft deze contest een aantal jaar geleden georganiseerd, en vanwege het succes spelen we het nu nog een keertje! 

 

Voor de mensen die niet weten hoe dit spel werkt: Tot maandag draaien we elke dag aan de draaischijf om een letter te krijgen. Hierna volgt een opgave en de antwoorden die je geeft moeten beginnen met de letter die aangegeven staat op de draaischijf. Uiteraard zullen de opgaven iets te maken hebben met GTA. Het lid die aan het einde van de contest de meeste antwoorden heeft ingeleverd wint. Voor je deelname ontvang je 20 XP. Ben je een van de drie winnaars dan ontvang je 30, 40 of 50 XP.

 

Je antwoorden stuur je in een privébericht naar @PrioX. Dit mag per opgave/dag maar één keer. Hieronder zullen de opgaven dagelijks gepost worden. In het reactietopic kunnen jullie over de contest praten en is het uiteraard mogelijk vragen te stellen. 

 

Shout out naar @Cabyon voor het maken van al het grafisch materiaal voor de contest. _O_

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

PIPI.png

 

Nu de laatste deadline is verlopen hebben we een uitslag! Sinds vorige week woensdag kregen jullie de taak om dagelijks zoveel mogelijk antwoorden in te leveren die begonnen met de gegeven letters. Per goed antwoord kreeg je een punt en deze punten hebben nu een winnaar uitgewezen. 

 

Met 23 punten is @FrankyFourFingers de winnaar van Pim Pam Pet! Hij wist de meeste punten binnen te halen met zijn antwoorden. Gefeliciteerd met je 50 XP! We hebben ook een gedeelde twee plaats. Met allebei 16 punten ontvangen @Dexist en @Bassieboy35 40 XP. @Nyltje wist de derde plaats te bemachtigen met net een puntje minder dan Bassieboy35 en Dexist (15). Toch neemt hij 30 XP mee naar huis. De andere deelnemers die niet in de top 3 staan krijgen 20 XP voor hun deelname. :)

 

Bedankt en tot een volgende keer! :cya:

 

Topic is geopend voor reacties. 

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...