Jump to content
PrioX

Vijftien jaar GTAGames.nl: Doe mee aan de festiviteiten!


Op 22 oktober 2003 publiceerde een toen nog jongere @Joriz een website rondom Grand Theft Auto dat de naam GTAGames.nl kreeg. Nu zijn we bijna vijftien jaar verder en wij gaan dit vieren. We dopen de maand oktober om tot feestmaand en organiseren allerlei activiteiten. :klap:

 

We beginnen de feestmaand met een dubbel XP periode die van 1 oktober tot 3 november loopt. Voor alle berichten die je op het forum plaatst ontvang je dubbel XP. Ook voor alle andere activiteiten die we organiseren is XP te verdienen. Door XP binnen te harken maak je kans op leuke prijsjes. Joriz heeft namelijk prijsjes klaarliggen voor de drie leden die in deze periode de meeste XP verzamelen. Op 3 november worden de winnaars onthult in de chat. 

 

medium.15gtagprijsjes.jpg.c7bd4941e4e5d7

Maak kans op een Rockstar t-shirt, RDR t-shirt, RDR2 stickers en GTAGames.nl goodies.

 

Zoals ik al zei kun je meer XP verdienen met andere activiteiten. We organiseren contests, quizjes, meetings, openen GTA-discussietopics en plaatsen artikelen online om de nostalgische herinneringen te laten opleven. We doen dit allemaal vanuit het speciaal aangemaakte subforum in het Spotlight-forum: 15 jaar GTAGames.nl!. In dat subforum staat meer informatie over alle activiteiten. 

 

Naast de activiteiten keert Generaal Pardon terug voor bans en naamswijzigingen. Leden die ooit verbannen zijn kunnen via een contactformulier een aanvraag doen om hun toegang terug te krijgen tot GTAGames.nl. Ook mag iedereen de komende periode een naamswijziging aanvragen bij een administrator, ook al is je gebruikersnaam in het verleden ooit al eens gewijzigd. Naast dat Generaal Pardon terugkeert passen wij ons ban-beleid aan. Leden die verbannen zijn kunnen na zes maanden altijd een Generaal Pardon aanvragen. Deze regel zal worden opgenomen in het reglement. Meer details over deze wijziging en over Generaal Pardon volgt binnenkort!

 

Zet je feesthoed maar op en begeef jezelf naar het speciale subforum waarin we de verjaardag van GTAGames.nl gaan vieren! :dans: 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

29 minuten geleden, lifeguard zei:

GTAgames is een beetje dood. Met dit tempo gaan jullie de 20 jaar niet halen. 

Of zijn er al plannen getrokken om de populariteit wat op te krikken?

Bedankt voor de felicitaties! :) 

 

Er zijn nog wel wat gesprekken gaande over hoe we bepaalde dingen kunnen verbeteren. Als je zelf ideeën hebt kun je die uiteraard kwijt in Feedback

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...