Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Niked

Rockstar Games vervult laatste wens van zieke gamer met Red Dead Redemption 2!


jurian-red-dead-redemption-2-590x1217.jpg

 

Jurian, een moedige gamer die al sinds 2004 vecht tegen de chronische ziekte Neurofibromatose Type 2 (erfelijke ziekte, +-400 mensen in Nederland lijden aan deze ziekte) had als laatste wens om Red Dead Redemption 2 te kunnen spelen.

 

Jurian is namelijk klaar met vechten en zit in de laatste fase van zijn leven. Om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan heeft zijn vader contact opgenomen met Rockstar Games, die vervolgens ook op de vraag zijn ingegaan. 

 

Citaat

 

“Helaas zit ik in de laatste weken van mijn leven. Ik ben uitbehandeld. Sinds 2004 vecht ik tegen een chronische zeldzame ziekte genaamd Neurofibromatose Type 2. Waar er vele “goedaardige” tumoren in mijn lichaam groeien. Lang heb ik het overleefd, maar ik heb er nu genoeg van.

Aangezien ik in spanning af te wachten zat op Red Dead Redemption 2, ging mijn vader in contact met de uitgever, of ze een exemplaar eerder hadden als uitzondering. Rockstar Nederland wou het graag geven maar dat mochten ze niet, dus hadden ze contact met het hoofdkantoor, die al snel iets moois voor mij regelde. Er kwamen eind die week twee werknemers van Rockstar Nederland bij mij thuis, die mij een privé-demonstratie gaven van de game. Na een middagje spelen namen ze de game helaas weer mee.

Aangezien ik laatst een artikel las over een vergelijkbaar geval met Nintendo, wilde ik dit u vertellen. Aangezien Rockstar ook iets moois gedaan heeft.”

 

Jurian kwam later met dit verhaal naar Gamersnet. Zowel Rockstar Games als de familie van Jurian hebben ondertussen het verhaal bevestigd.

 

Ik denk dat ik uit naam van de gehele GTAForum.nl crew mag spreken als ik zeg dat ik Jurian en zijn familie sterkte toe wens voor de komende tijd, en dat ik hoop dat er nog vele mooie momenten voor hem mogen komen. 

 

(met dank aan @FrankyFourFingers voor de nieuwstip) 

Bron: Gamersnet

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

PrioX

Ontroerend verhaal. :{ Hopelijk heeft Jurian er van genoten.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bassieboy35

Heftig verhaal zeg, wel mooi dat Rockstar deze wens nog heeft waar kunnen maken. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...