Jump to content
PrioX

GTA V is 100 miljoen keer over de toonbank gegaan!


medium.gta5-85mil.jpg.2ee44c36713ccf086e

 

Het grootste entertainmentproduct aller tijden, wat was dat ook alweer? Een film, boek, of muziekalbum? Wel nee, we hebben het natuurlijk over Grand Theft Auto V. In april is het spel tot grootste entertainmentproduct bestempelt nadat deze 90 miljoen exemplaren had verkocht. In september bestond het spel vijf jaar en had toen al 95 miljoen exemplaren verkocht. Take-Two Interactive heeft vandaag bekendgemaakt dat Grand Theft Auto V maar liefst 100 miljoen exemplaren verkocht heeft! 

 

Wat een ongekend succes! De cijfers van Take-Two liegen er ook niet om; Grand Theft Auto V en GTA Online doen het nog steeds super goed voor het bedrijf. Een groot deel van de inkomsten komt nog altijd van deze spellen. Red Dead Redemption 2 heeft ook een fantastische launch gehad en heeft inmiddels 17 miljoen exemplaren verkocht. 

 

Bron: Take-Two

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

13 uur geleden, PrioX zei:

100 miljoen

En twee daarvan zijn van mij.

 

Dat het spel zou verkopen is niet vreemd, maar ik vind het toch wel bijzonder dat ondanks dat het alweer een relatief oud spel is, het nog steeds als zoete broodjes over de toonbank gaat. 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...