Jump to content
PrioX

Sluit met GTAGames.nl het jaar gezellig af en maak kans op prijzen!


Na het gezellige succes van de feestmaand willen we ook de laatste maand van het jaar leuk afsluiten. We hebben daarom nog een aantal leuke activiteiten in petto die vanuit het speciale Spotlight forum georganiseerd zullen worden. In dit forum kun je ook topics vinden die in december populair zijn zoals het kerstmuziektopic om al lekker in de kerstsfeer te komen :*D. Topics aanmaken is natuurlijk toegestaan dus aarzel niet als je zelf ook een interessante of leuke discussie wilt starten. 

 

Wat staat er allemaal op de planning. 

 

Contests

De contests tijdens de feestmaand waren een succes en daarom staan er nu al twee contests op de planning.

  • Rockstar Games Photo Contest: Laat zien dat je een echte fotograaf bent en stuur je mooiste plaatjes in. Inzenden kan via de galerij en via onze Facebookpagina. Door deel te nemen maak je kans op een GTAGames.nl goodiespakket met o.a. een super gaaf Red Dead Redemption 2 en Rockstar Games t-shirt. Meer informatie over deze contest kun je hier lezen. 
  • Red Dead Mysterie: Een oude cowboy heeft ooit een aantal foto's gemaakt van objecten in de wereld van Red Dead Redemption 2. Aan jou de taak om deze objecten te zoeken en er nieuwe foto's van te maken. Meer informatie over deze contest kun je hier lezen. 

 

large.RDR2PhotoContestPrize.jpg.e8fbe18c

Doe mee aan de Rockstar Games Photo Contest en maak kans op GTAGames.nl goodies, een Red Dead Redemption 2 ''Outlaws for life'' t-shirt en Rockstar Games t-shirt.

 

Quizjes

De quizen keren deze maand ook terug met onderwerpen die passend zijn voor de maand december. Jullie kennis over Sinterklaas, Kerst en Red Dead Redemption 2 zullen getest worden, en uiteraard is er ook weer XP te verdienen! 

 

Red Dead Online meetings

Hoewel we nog altijd geen officiële releasedatum hebben voor Red Dead Online is het wel de bedoeling dat we in de maand december meetings gaan organiseren in het Wilde Westen. Blijf het forum dus in de gaten houden voor een aanmeldtopic! 

 

Uitslag GTAForum Awards

Op zaterdag 29 december is het weer de grootste avond van het forum: Night of the Forums zal dit jaar wederom in de chat georganiseerd worden onder het genot van een hapje, drankje en goede muziek. De Forum Award heeft dit jaar een compleet nieuwe opzet gekregen dankzij jullie feedback. Later deze maand zullen een aantal leden ludieke en gepersonaliseerde awards ontvangen. 0_0

 

We hopen dat jullie gezellig met ons het jaar willen afsluiten. Wij zijn er in ieder geval klaar voor! :bier:

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...