Jump to content

Het Red Dead Mysterie! - Ronde 2


PrioX
 Share

Recommended Posts

medium.reddeadmysterie.jpg.03189e937a1778298c2585a3794e5910.jpg

 

Ronde 2
 

Met ronde 1 heeft Pino1982 20 XP op zijn naam geschreven door het eerste en tevens moeilijkste object te vinden. Platypus heeft ook niet mis geschoten. Hij heeft 15 XP op zijn naam staan. Ronde 2 zal hetzelfde verlopen als ronde 1...

 

Zoals beschreven staat in het hoofdtopic is het de bedoeling dat je objecten lokaliseert aan de hand van afbeeldingen die hieronder staan. Wanneer je het object gevonden heb maak je er een nieuwe foto van zodat de omtrekt en de omgeving rondom het object wat beter zichtbaar worden en we dus goed kunnen zien dat het om het juiste object gaat. 

 

De objecten hieronder hebben een simpele naam en een gekoppeld aantal XP. De XP is ook een beetje afhankelijk van hoe moeilijk het object te vinden is. Heb je een object gevonden dan post je de foto hieronder in een reactie. De XP die aan het object gekoppeld is krijg je dan op je naam. Aan het einde van de contest weten we wie de winnaar is aan de hand van het aantal XP. Let op, je mag maar één foto inleveren! 

 

Met zes objecten die hieronder afgebeeld staan kunnen @Pino1982, @Platypus en @satinesmith hun speurtocht beginnen. Succes! :) 

 

Omdat ik in de week van ronde 3 niet super veel tijd heb zal ronde 3 ook iets eerder van start gaan. Inzenden voor ronde 2 kan tot zaterdag 15 december (20:00 uur). Ronde 3 zal een dag eerder van start gaan: zondag 16 december. 

 

Object 1: Toilet met maan (10 XP)

Spoiler

large.reddeadmysterie_8.jpg.2c9c696bae2e

 

Object 2: Oude boom (15 XP) | Gevonden door Platypus

Spoiler

large.reddeadmysterie_7.jpg.035f69189181

 

Object 3: Showtent (5 XP)

Spoiler

large.reddeadmysterie_2.jpg.7b46fb765416

 

Object 4: Cel (10 XP)

Spoiler

large.reddeadmysterie_3.jpg.76247711292c

 

Object 5: Kanon (15 XP) | Gevonden door satinesmith

Spoiler

large.reddeadmysterie_10.jpg.4f58cf4fbd4

 

Object 6: Steen (20 XP) | Gevonden door Pino1982

Spoiler

large.reddeadmysterie_4.jpg.579b6fac789b

Link to comment
Share on other sites

25 minuten geleden, satinesmith zei:

Object 5: Kanon: Gevonden. Deze was wel makkelijk. Volgende keer mag hij wat moeilijker! ;) 

Dat zal ik onthouden! Je vondst levert je 15 XP op. :)

Link to comment
Share on other sites

56 minuten geleden, Schumy7_Patriot zei:

>>> Door PrioX: Afbeeldingen verwijderd. <<<

 

Schumy, het is niet mogelijk om mee te doen aan een ronde waarvoor je je niet hebt aangemeld. Je kunt je nu wel opgeven voor ronde 3 die zondag van start gaat. Daarnaast is het ook niet toegestaan om meerdere afbeeldingen te posten en zeker niet om te zeggen waar alle andere objecten te vinden zijn. Dat neemt de opdracht voor de rest weg. :puh: Ik heb deze dus ook verwijderd. Lees eventjes het hoofdtopic voor info. ;) 

Link to comment
Share on other sites

4 minuten geleden, Schumy7_Patriot zei:

Boooooohh doe ik daarvoor mn best.

Komop die 3 leden die hierin actief zijn, moet je je daarvoor nou nog aanmelden ook.  Regeltjes regeltjes.

Het gaat er niet om dat je je verplicht moet aanmelden. In dit geval gaat het erom dat je aanschuift bij een ronde die al gestart is terwijl het toch duidelijk staat beschreven dat zoiets niet kan. Doordat jij nu alle overgebleven afbeeldingen upload heeft Platypus, die zich heeft aangemeld, geen kans meer en daarom zijn ze weggehaald. 

 

Je mag meedoen, graag zelfs! Maar het lezen van het hoofdtopic is dan toch wel handig zodat je weet waaraan je meedoet en wat de spelregels zijn. 

Link to comment
Share on other sites

Nogmaals: aanmelden voor een ronde is verplicht zodat ik rekening kan houden met het aantal afbeeldingen die ik upload. Zo houden we de kansen van de deelnemers een beetje in de hand. Maar daar ging het niet om. Het ging erom dat je alle afbeeldingen upload met locaties, zonder dat je bent aangemeld, waardoor de andere deelnemers (in dit geval Platypus) geen kansen meer hebben. Als je 1 foto had ingeleverd dan was het vast geen probleem geweest. Je hebt blijkbaar heel het spel niet gelezen want in alle topics staat vermeld dat je maar 1 foto per ronde mag inleveren. ;) 

 

Edit: Blijkbaar heb je alle berichten verwijderd. 

Link to comment
Share on other sites

1 minuut geleden, Schumy7_Patriot zei:

Toch niet boos hoop ik. Dat zwaai mannetje voelt erg gevoelig XD

 

Nee joh, ben je gek. Alleen jammer van je reacties omdat ik je wijs op de spelregels. Lijkt me vrij normaal dat je eerst leest wat de bedoeling is voordat je ergens aan meedoet. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...