Jump to content
PrioX

'Gun Rush' mode ontdekt in Red Dead Online


medium.5aaa0a3b10f4d83d546f6479d1470a024

 

Een Reddit-gebruiker met de naam donajello1 heeft dit weekend een leuke ontdekking gedaan toen hij Red Dead Online aan het spelen was. Toen hij door het menu aan het bladeren was om een sessie te starten kwam hij de gamemode 'Gun Rush' tegen. Dit was duidelijk niet de bedoeling want niet veel later verdween de optie weer uit het menu. 

 

Wat de bedoeling is bij deze gamemode is niet duidelijk. Men speculeert over een mogelijke vergelijking met Kill Quota, een Adversary Mode in GTA Online. In deze mode speel je als teams tegen elkaar en heeft iedereen hetzelfde wapen. Door als team een aantal vijanden te vermoorden krijg je nieuwe wapens in je handen gedrukt. Uiteindelijk gaat het erom dat je het snelst bij het laatste wapen (vaak een meleewapen zoals een mes) komt. 

 

Wanneer de gamemode beschikbaar wordt is niet duidelijk. Wel heeft Rockstar Games ons deze week een tweede Red Dead Online update beloofd waarmee problemen worden opgelost. 

 

Bron: Bovenstaande Redditpost.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...