Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
PrioX

Voltooi je pad naar verlichting... met een gewaad


medium.gtaonline_kifflomgewaad.jpg.a9804d615b379644b9fa821f44b07a87.jpg

 

Kifflom! Brother Brother,

 

Stel: je hebt na een wild avondje in een nachtclub een Kifflom shirt weten te bemachtigen. Je bent het meeste alweer vergeten van die avond omdat je bezopen op een dak wakker werd, en wilt dit het liefst niet nogmaals meemaken. Prima, iedereen zijn ding. Maar neem de volgende keer dan de aangeraden Fristi. 

 

Voor de softies onder ons is er nu een andere manier om een prachtig Kifflom gewaad te bemachtigen om zo te bewijzen dat je er echt bijhoort. Iedereen wilt natuurlijk zo'n mooi blauw pakje hebben en dat kan. Ga naar het toilet in een nachtclub en betaal daar de meneer op een kruk. Nee, er zullen geen gekke dingen gebeuren. Gewoon betalen en je zal je gewaad kunnen vinden in je kledingkast. Laten we eerlijk zijn: betalen is altijd beter dan kilometers in de Grand Senora Desert te moeten rondrennen. Toch?

 

In de onderstaande video legt GTA Series Videos alles tot in de puntjes uit hoe je het nieuwe Kifflom gewaad kunt krijgen. 

 

 

Laat zien dat je toegewijd bent aan deze cult en deel je foto met het gewaad aan. Wellicht kunnen wij onze volgers op sociale media ervan overtuigen dit ook te doen na het zien van jouw foto. Reageren kan hieronder! :) 

 

Bron: GTA Series Videos via YouTube

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Schumy7_Patriot

Kifflom

Edited by Schumy7_Patriot

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danger_dog_guy_7

Leuk dat R* nu bij iedere DLC een easter egg toe lijkt te voegen. Duurt wel even voor je hem hebt maar vooruit. Leuk dingetje :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
coolguynl

bwa valt wel mee hoor als je  in het totaal bijna 600 keer een knopje in drukt heb je hem hahahahahhaah. dat pakje is trouwens best leuk vind ik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...