Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Bassieboy35

[Gerucht] Instellingen hinten op een RDR 2 PC Versie


medium.RDR2Tips1.jpg.f34d1f874512e4c7615f729d533da3ff.jpg

 

Sinds Red Dead Redemption (2) op de markt is, is het voor PC spelers altijd de vraag geweest of het spel ook nou een keer voor de PC wordt uitgebracht. Tot nu toe alleen nog maar voor de console. Nu is er een video opgedoken waarin iemand naar de instellingen gaat. De clou is dat het hier om instellingen gaat die alleen zijn aan te passen op een PC. Daarnaast zien we ook de muis echt bewegen over de verschillende instellingen. Zo kan in dit geval het type beeldscherm, de resolutie en Vsynch worden aangepast. Normaal gesproken is dit alleen aan te passen op een computer. Daarnaast zien we de knoppen 'Apply changes', 'Select' en 'Back', hier zouden PC icoontjes bij kunnen staan maar ik heb deze er zelf nog niet uit kunnen halen door overbelichting. 

 

 

 

 

 

De vraag blijft natuurlijk in hoeverre we zoiets mogen aannemen. De video is op dit kanaal overnieuw geüpload. Het kanaal waar de video eerder stond is inmiddels verwijderd. Wat de reden hierachter is, blijft gissen. Wel hebben we eenzelfde situatie meegemaakt bij een PC versie van GTA V. Dat zegt natuurlijk niets, maar uiteindelijk is een PC versie wel werkelijkheid geworden. Voor de PC spelers hoop ik in ieder geval dat het waar is. Wat denk jij? 

 

Bron: YouTube Reupload Deleted Videos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

PrioX

Ik hoop het voor de PC-spelers onder ons. Een meesterwerk als Red Dead Redemption 2 moet door iedereen te spelen zijn. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites
SilverRST

Zou wel vet zijn als het naar PC komt. Ik laat het online gedeelte wel absoluut zitten en wil alleen de storymode.

Share this post


Link to post
Share on other sites
NicolaB

Ok... Let me be clear: I hate this news.

 

:7

 

Nee, maar ik bedoel. Of maak een blije NicolaB en zeg: RDR2 KOMT OP PC! :D :D :D

 

óf houd de afwachtende, solidaire, same-as-always NicolaB en zeg: RDR2, beschikbaar op Ps... (I dunno, some consoles; i'm a PC gamer... )

 

Maar dit... Tsk... 't is dat ik een enorm hoog respect heb voor Bassieboy35 (echt, hoe die z'n doelen nastreeft in z'n leven: chappeau! :D ), maar anders had ik dit bericht af-ge-SLACHT! Mark my words.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...