Jump to content
PrioX

Weerbericht: het sneeuwt in Los Santos!


medium.gtaonline_sneeuw5.png.b767a98ad9d

 

Het is weer de tijd van het jaar dat we met z'n allen gezellig binnen zitten (te gamen) en over enkele dagen weer kerst vieren. Een witte kerst hebben wij al jaren niet meer meegemaakt. Maar de inwoners van Los Santos hebben tot nu toe elk jaar het genot gehad om elkaar de hersenen in te gooien met sneeuwballen. 

 

Rockstar heeft ons afgelopen dinsdag in hun weerbericht medegedeeld dat het vandaag zou gaan sneeuwen. En dat doet het nu ook! Maar zoals gewoonlijk trekken de inwoners zich er niet veel van aan. Ze liggen net als vorig jaar half naakt op het strand te genieten van de sneeuw en kou. 

 

Spelers krijgen ook de gelegenheid om speciale items vrij te spelen. Wanneer je deelneemt aan een speciale Business Battle in de Free Mode, kun je festive sweaters en het eerder uitgelekte Up-n-Atomizer pistool vrijspelen. Lees ons nieuwsbericht hier voor meer informatie over deze tijdelijke actie.

 

medium.gtaonline_sneeuw4.png.5a4b99a6bb65737223ea5aa2b674b75a.png

 

Geniet van de sneeuw mensen, want voor je het weet is het allemaal gesmolten. Ben jij nou ook rare taferelen tegengekomen in de sneeuw. Maak er een fotootje of video van en deel deze met ons. :) 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...