Jump to content

Uitslag Forum Awards 2018


Thundercover

Recommended Posts

Uitslag GTAForum Awards 2018large.Cabyon-BESTEAWARD.gif.1d1e578423b3
Beste Award-award: Cabyon

Hoewel er dit jaar geen competitie is geweest voor het maken van de awards, willen we de maker toch even in het zonnetje zetten. Zonder zijn inzet en creatieve geest zou het immers maar gewoontjes zijn. Daarom deze award, omdat we hem dankbaar zijn dat hij zijn tijd en energie in het maken van unieke awards heeft gestoken. Hopelijk brengen ze een glimlach op jullie gezicht, net zoals dat bij ons het geval was.

 
large.SpacyColours.gif.f454fde5cae555c58
Beste Idee van GTAForum-award: SpacyColours

Achter de schermen liep al een tijdje de discussie hoe we de Forum Awards weer 2018-ready konden maken. Het aantal actieve leden is wat teruggelopen, maar dat hoeft geen reden te zijn om deze jaarlijkse traditie stop te zetten. Dit lid is iemand die namelijk een award verdient, maar er eigenlijk ook geen nodig heeft omdat de prijzenkast al aardig vol staat. Toch zijn de Forum Awards dankzij zijn suggestie doorgegaan en willen wij hem daarvoor dit bedankje geven. 

 
large.FrankyFourFingers.gif.1f063a634a2e
Who Beats Me?-award: FrankyFourFingers

Dit jaar zijn er ook weer een aantal contests georganiseerd. De GTA Onderschrift Contest, Sportkenners 2018 die dankzij Cabyon een doorstart heeft gekregen, Cluedo, Kwartet, Pim Pam Pet, Elke Pixel Telt! en het Red Dead Mysterie. Hoewel er verschillende winnaars zijn kan er maar een de grote winnaar zijn. De volgende persoon krijgt deze award voor zijn winst tijdens deze contests. Hij is degene die dit jaar twee keer de winst heeft binnengehaald en dat levert hem deze award op. 

 
large.Phoenyxar.gif.0777d16bd3b1a78b0b6c
Grootste e-piemel fantast-award: Phoenyxar

Wie denkt aan postcounts, XP en cijfertjes denkt eigenlijk meteen aan deze persoon. Al jaren laat hij zien dat zijn obsessie met de eerder genoemde punten groot is. Een paar jaar geleden is zijn postcount zelfs gereset toen het spamfestijn iets te overdreven werd. Het afgelopen jaar heeft hij regelmatig zijn notities tevoorschijn gehaald en ons laten weten hoe wij het precies doen. Dit jaar was het voor hem nog dubbel feest. Met 50.000 posts heeft hij zijn sporen hier wel achtergelaten. 

 
large.GTA_FUNPLAYER.gif.3b7dea969d2f2e10
ROCKSTAR VERPEST ALLES-award: GTA_FUNPLAYER

Rockstar Games heeft in de ogen van vele fans een goede reputatie. Ze creëren prachtige virtuele werelden, zetten boeiende verhalen en karakters neer, en geven ons gratis content voor GTA Online. Al valt dat laatste niet bij iedereen in de smaak. Met elke GTA Online update verandert het spel in een oorlogsspel. Dit tot grote ergernis van de winnaar van deze award. In zijn ogen verpest Rockstar alles en zetten de content updates van GTA Online jongeren aan tot geweld. Foei Rockstar! 

 
large.Dutchy3010.gif.833199758296e7f8ba9
OestroGeen Testoron-award: Dutchy3010

Men zegt altijd dat een vrouwelijke hand nodig is. Wij hier op het forum weten daar alles van. De volgende award gaan naar iemand die zich jaren met veel kracht heeft ingezet op het forum. Vorig jaar besloot ze te stoppen en werd er een groot hoofdstuk afgesloten. Hoewel ze haar taken heeft neergelegd kunnen we nog altijd op haar rekenen en laat ze zich nog regelmatig horen en zien.

 
large.NicolaB.gif.0edcb83eef1f825a0610d0
De Doorscroll-award: NicolaB

De winnaar van deze award is een gerespecteerd lid. Hij loopt hier al sinds de begindagen rond en iedereen kent hem ook. Hij is overal op het forum te vinden maar leeft zich vooral uit in de Lifestyle- en Gang-fora. Hij heeft over alles een uitgesproken mening en uit deze op zijn eigen unieke manier. Om die reden willen wij hem dit jaar prijzen en hem aanmoedigen om hiermee door te gaan. Dankzij zijn berichten blijft het hier gezellig en stiekem toch ook wel boeiend. Laat je dus niet foppen door de naam op deze award!

 
large.Cabyon-REBELS.gif.4b977027e459aab1
Rebels-award: Cabyon

Nieuwe opzet of niet. Bij de awards hebben we altijd de regel gehad dat men zichzelf niet mag nomineren. De volgende persoon lapt deze regel aan zijn laars en deed dit lekker toch. Met zijn rebelse gedrag loopt hij hier al jaren rond en weet je vaak niet of deze man sarcastisch is of niet. Hoe kan het dan ook anders dat we dit lid laten doen... Iedereen die hem een beetje kent weet wel beter. 

 
large.Joriz.gif.9840b9666e40c66fba543464
God had ook geen internet-award: Joriz

Hoewel zijn activiteit de laatste jaren wat minder is geworden kunnen we deze man toch niet missen. Zonder hem zouden wij hier nu niet zitten. GTAGames.nl bestond dit jaar vijftien jaar en wij hebben dat gevierd. Vijftien jaar lang brengt hij ons GTA-fans bij elkaar en geeft hij ons de mogelijkheid ons te verenigen. Met regelmatig een leuke win actie verwend hij ons nog extra met leuke en exclusieve prijsjes. Nu is het tijd voor zijn prijsje, deze keer geen glazen bokaal maar deze award.

 
large.cyrus_beukbaard.gif.8bab5417ef99a0
Steven Spielberg-award: cyrus_beukbaard

Dit lid had veel eerder in het zonnetje gezet moeten worden. Al enkele jaren laat hij zich van zijn creatiefste kant zien en dit levert ons weer veel kijkplezier op. Het begon met een simpele GTA Online video in 2014 waarbij vrienden lol hadden. Dit is uitgegroeid tot een topic met twintig pagina's van enthousiaste leden die zijn video's met plezier kijken. Nu Red Dead Online beschikbaar is staan ons vast nog meer video's te wachten.

 
large.MouseX.gif.ce37c7aa73981616e06070f
Chatterrorist-award: MouseX/Pino1982

Deze award gaat naar iemand die nog niet zolang terug van weggeweest is. Een jaartje geleden mocht hij de cellenblokken uit om de draad weer op te pakken en dat heeft hij met succes gedaan. Hij is Superlid geworden, staat altijd tussen de actieve gebruikers en kan de chat niet met rust laten. Voor dat laatste krijgt hij deze award. De chat is zijn domein geworden en dit zorgt voor gezelligheid. Ga vooral door, want anders is het zo saai. 

 
large.PrioX.gif.516531ec436b4de407389c38
Beste admin die nog geen admin is-award: PrioX

Ondanks dat er dit jaar weinig nieuws over GTA te vinden was, werden de nieuwspagina en social media-kanalen gedurende het jaar goed gevuld dankzij de nodige crewleden. Eén man sprong in dat opzicht er ver bovenuit door het gros van de berichten voor zijn rekening te nemen en daarnaast de drijvende kracht te zijn achter de nodige activiteiten die op het forum werden georganiseerd. Het mag ook geen verrassing zijn dat hij tot de leden hoort die de meeste XP hebben verdiend dit jaar. De luiheid is bij hem heel ver te zoeken en vandaar deze award.

 
large.Nyltje.gif.f289f419999bd1732ac5822
Vrolijke Flierefluiter-award: Nyltje

Vrolijk, spontaan en altijd gezellig. Dat is de volgende winnaar die met zijn gezelligheid het forum altijd laat opleven. Al wist hij de award nooit te winnen is hij toch meerdere keren genomineerd geweest voor Beste Sfeermaker. Een award die hij eigenlijk altijd verdient. Meedoen aan een contest, de Stamkroeg vol spammen of gewoon een discussie bijwonen. Het is nooit te veel voor dit lid. 
 

large.Schumy7_Patriot.gif.93697338b5f8bd
Lekker blijven plakken-award: Schumy7_Patriot

De volgende winnaar is dit jaar lid geworden, in juli om precies te zijn. Hij kwam hier zijn mening delen over de toen nieuwe GTA Online Nightclub update en is eigenlijk niet meer weggegaan. Gelukkig maar, want deze beste man heeft het inmiddels tot Superlid geschopt en zijn activiteit wordt gewaardeerd. Hij was tijdens de feestmaand ter ere van het vijftien jaar bestaan van GTAGames.nl een van de gelukkige winnaars van een GTAGames.nl goodiespakket. Zou hij de stickers boven zijn bed hebben hangen? 
 

large.Guardian1980.gif.0103ea28344229d92
Beste GTA-kenner award: Guardian1980

Tijdens de GTAForum Awards moet GTA ook een kleine rol spelen. Nu de opzet van de Forum Awards is gewijzigd en we geen verschillende categorieën hebben voor beste GTA-kenners waarbij de uitslag van te voren al vast ligt, moeten we iets anders bedenken. Tijdens de feestmaand in oktober heeft iedereen de kans gehad om zijn of haar GTA kennis te testen met vragenlijsten. Deze waren populair en veel leden hebben hieraan meegedaan. Toch stak er een kenner met kop en schouder bovenuit. Met veertien goede antwoorden en 70 forum-XP hebben we een nieuwe GTA-kenner onder ons. 

---

Namens de gehele organisatie: van harte gefeliciteerd!

Uiteraard worden de gewonnen awards zo spoedig mogelijk toegevoegd aan een ieders Awards tab. Hieronder kan je felicitaties aan de winnaars achterlaten en zoals altijd feedback die we mee kunnen nemen in de volgende editie.

Winnaars: nogmaals gefeliciteerd.

Link to comment
Share on other sites

2 minuten geleden, Bassieboy35 zei:

Gefeliciteerd winnaars! 

 

HAMBURGERS MET KORTING OH OH OH OH! 

 

RECHT NAAR DE MAAN, DAAR KOMT JIMMY AAAN!!

DJ!

Let op hij staat stil!

 

 

EdIt: gefeliciteerd iedereen! Inclusief mezelf, m'n eerste award, heel erg tof, bedankt!

Edited by Nyltje
Link to comment
Share on other sites

5 uur geleden, Thundercover zei:

 


large.Cabyon-BESTEAWARD.gif.1d1e578423b3
Beste Award-award: Cabyon

Hoewel er dit jaar geen competitie is geweest voor het maken van de awards, willen we de maker toch even in het zonnetje zetten. Zonder zijn inzet en creatieve geest zou het immers maar gewoontjes zijn. Daarom deze award, omdat we hem dankbaar zijn dat hij zijn tijd en energie in het maken van unieke awards heeft gestoken. Hopelijk brengen ze een glimlach op jullie gezicht, net zoals dat bij ons het geval was.

 

Easy scoren weer dit @Cabyon. :erm:

Link to comment
Share on other sites

Congrats to all. Helaas kon ik er gister niet bij zijn; had ik weer eens een vrije zaterdagavond, mocht ik (verplicht) mee naar een verjaardag :erm:

 

Hoop dat het ondanks mijn uitblijven toch een leuk feestje was.

 

Edit: Het overzicht van Awards-winnaars op WikiGTA is bijgewerkt.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...