Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Cabyon

R* zoekt mensen!


 

Ja, als je de titel leest en opeens heel blij wordt, moet ik je helaas teleurstellen. Je droombaan is helaas niet beschikbaar: nieuwe titels en verhaallijnen verzinnen voor de volgende GTA. Aan de andere kant ligt de deur bij één van de vele vestigingen van Rockstar Games voor je open wanneer je een kundig programmeur, data-analyist of graficus bent, leert een blik op hun vacatures.

 

large.blake-connally-373084-unsplash.jpg

Foto door Blake Connally via Unsplash

 

Nu lopen er daar niet van van rond op dit forum - sommige van jullie komen nauwelijks uit bed - doch het moet blijken dat Rockstar Games op dit moment van aanpakken weet. De echte rekruteringsperiode is volop losgebarsten. Opmerkelijkerwijs blijkt daar een nieuwe rol weggelegd voor de vestiging van R* in Bangalore, India; daar wordt volop voor gerekruteerd. De divisie bestaat pas sinds 2016. Dat R* daar zijn heil zoekt is niet raar. India zit vol met hoogopgeleide IT'-ers en heeft een lager gemiddeld loon dan in Westerse landen, wat inhoud dat het daar, jawel, bedrijfstechisch een goed idee is om werk daar uit te besteden. Gek genoeg heeft Rockstar Games geen andere vestiging gesloten, wat er op wijst dat ze de toekomst rooskleurig genoeg vinden om hun vleugels naar andere continenten uit te slaan... en wanneer je de verkoopcijfers van RDR2 en (al lang geleden) GTA V ziet, kan je het moeilijk met ze opeens zijn.

 

Bron: Rockstar Games Careers via GearNuke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Bierbuikje

Als ik standplaats Leeuwarden krijg kunnen we overal over praten.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bierbuikje

Ik lig graag languit op een willekeurige bank inderdaad maar daarnaast zou ik mijzelf beschrijven als een pro-actief persoon in de momenten dat ik wakker ben.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...