Jump to content
PrioX

Red Dead Online Beta Update: Veel nieuwe content is onderweg!


medium.reddeadonline_gunrush.jpg.c3bab99

 

Het is eventjes stil geweest rondom de Beta van Red Dead Online. Maar zojuist heeft Rockstar Games aangekondigd wat er onderweg is en wat we nu al kunnen spelen. 

 

De eerder uitgelekte Gun Rush modus is vanaf nu beschikbaar. Hoewel we eerst dachten dat het vergelijkbaar was met de Kill Quota modus van GTA Online, is het iets heel anders. In Gun Rush spelen 32 spelers tegen elkaar in een gebied dat steeds kleiner wordt. Spelers moeten wapens en munitie zien te vinden en daarmee zien te overleven. Gun Rush is speelbaar in de Free-For-All en Team Deathmatch playlists en is een duidelijke Battle Royale modus. 

 

Rockstar Games heeft vandaag ook de exclusieve content voor PlayStation 4 spelers beschikbaar gemaakt op de Xbox One. Spelers kunnen op die console nu ook gebruik maken van de Red Chestnut Arabian Horse, Alligator Skin Ranch Cutter Saddle en de Roller Double-Action Revolver. 

 

Verder komt er nog veel meer naar Red Dead Online:

  • Dagelijkse challenges waarbij alle aspecten van het spel gedekt worden, waaronder schieten en het ontsnappen aan de politie. 
  • Griefers worden binnenkort gestraft met Bounties. Stook je te veel onrust dan ben je verplicht je bounty af te betalen als straf. Doe je dit niet dan zullen in alle staten premiejagers je op de hielen zitten. 
  • De Parley modus (passive mode) zal aangepast worden zodat het makkelijker is om aggresieve spelers te ontwijken. Ook gaat het makkelijker worden om Feuds, Posse Feuds en Leader Feuds te starten.
  • De speler blips worden aangepast zodat deze niet zo snel zichtbaar zijn op de map. Hierdoor is de kans kleiner dat je wordt aangevallen. Ook zullen griefers binnenkort op de map aangegeven worden met een andere kleur blip zodat je deze goed kunt herkennen. 
  • Er zijn nieuwe missies onderweg in de A Land Of Opportunities-verhaallijn.
  • Er worden nieuwe Dynamische Events toegevoegd in de wereld.
  • Nieuwe modi worden toegevoegd waaronder Showdowns en Races.
  • En veel nieuwe wapens en kleding, en meer waarover Rockstar nog niet veel kan zeggen...

Al met al, er komt dus nog veel meer aan! Red Dead Online zal de komende maanden nog in een Beta status blijven zodat Rockstar het spel kan optimaliseren, fouten kan oplossen en content kan toevoegen. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

6 uur geleden, PrioX zei:

De speler blips worden aangepast zodat deze niet zo snel zichtbaar zijn op de map. Hierdoor is de kans kleiner dat je wordt aangevallen. Ook zullen griefers binnenkort op de map aangegeven worden met een andere kleur blip zodat je deze goed kunt herkennen. 

Goed nieuws! Wanneer ik online speel, komt het zó vaak voor dat ik wordt vermoord voor geen enkele reden (hallo GTA: Online!) maar het is fijn dat het nu duidelijker zal worden :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 minuten geleden, Platypus zei:

Is dit een update die je moet downloaden? Want als ik controleer op updates, zegt het dat er geen zijn.

Nee, er is nog geen update uitgebracht. Het enige wat voor nu beschikbaar is, en wat in de hoofdpost vermeld staat, is de Gun Rush mode. Deze mode zit er al sinds begin december in en is nu geactiveerd. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...