Jump to content
Sandertju

De RC Bandito met nieuwe races en gratis geld op GTA Online


www_gtagames_nl-uploads-monthly_2019_01-

 

RC Bandito


De kleine auto met de grote lading raakt de straten van Los Santos, klaar om te worden aangepast met een reeks explosieve verrassingen, waaronder Kinetic- en EMP-mijnen, plus een verzameling unieke visuele aanpassingen en meer. Als je het leuk vindt om je vijanden in paniek te zien vluchten van een snel rijdende speelgoedauto, is dit de enige game in de stad. De RC Bandito is nu beschikbaar bij Southern San Andreas Super Autos voor spelers met een Arena Workshop. Het karretje is klein maar het prijsje niet. Voor dit speeltje mag je maar liefst $1,590,000 neer tellen.

 

Deze RC Bandito wordt standaard geleverd met een miniatuur bodykit van een 2-deurs Sadler , maar kan worden aangepast met andere miniatuur bodykits , zoals van de Rancher, Slamvan, Trophy Truck, Gang Burrito en een "Offroad" kit. De RC Bandito heeft een gemiddelde prestatie zoals verwacht van een RC-auto. Hij stuurt vrij goed op de weg en off-road, maar worstelt om te navigeren rond kleine obstakels zoals stoepranden, verkeersdrempels en kleine brokstukken in het algemeen. Net als de drones van de Terrorbyte , heeft de RC Bandito een erg stil motorgeluid, waardoor het moeilijker wordt om door vijanden te worden gedetecteerd.

 

Het voertuig kan worden geïnstalleerd met "Jump" -modi. De Jump-aanpassingen zijn er in drie niveaus van effectiviteit en kunnen worden geactiveerd met de claxonknop. Wanneer geactiveerd, zal het voertuig in de lucht worden gelanceerd, op een vergelijkbare manier als de Ruiner 2000 en Scramjet .

 

De RC Bandito kan ook gebruikt worden als een explosief op afstand. Door het installeren van een externe bom, kan het twee Sticky Bombs aan de zijkanten hebben. Het voertuig heeft ook de optie om Proximity Mines te installeren. De RC Bandito heeft twee soorten mijnen: Kinetic en EMP;

  • De Kinetic- optie (oranje knipperlicht) creëert een kleine impuls die enkele meters rond het gebied verspreidt en spelers en voertuigen de lucht in stuurt. De impuls veroorzaakt weinig schade aan zowel spelers als voertuigen.

  • De EMP- optie (lichtblauw knipperlicht) schakelt de elektronica van het voertuig uit bij het passeren ervan. Het gaspedaal, remmen en sturen, evenals de radio en andere functies worden ongeveer 5 seconden uitgeschakeld voordat ze opnieuw worden geactiveerd. Het veroorzaakt ook een kleine hoeveelheid schade aan spelers. De speler wordt op de hoogte gebracht door wie zijn voertuig is uitgeschakeld in een kleine melding boven de radar.

 

RC Bandito Races 


medium.rcbanditoraces.jpg.1723a42e6d68d7d3770a3ce20a55fd65.jpgNu de RC Bandito beschikbaar is kunnen liefhebbers ook aan de slag met acht nieuwe races die speciaal voor de RC Bandito gemaakt zijn. Deze races zijn voor iedereen speelbaar, ook al heb je het speelgoedautootje niet in je bezit. De komende dagen kun je dubbel RP en GTA$ verdienen met deze races.

 

Verdien gratis geld


Door de komende periode in te loggen op GTA Online ontvang je weer een extra zakcentje dankzij Rockstar. Door alle weekenden in februari in te loggen kan je maximaal 1 miljoen gratis ontvangen ($250,000 per weekend). Februari begint al aankomende vrijdag dus zet het in je agenda! 

 

Bonussen & kortingen


En met een nieuwe week zijn er ook weer tal van nieuwe bonussen en kortingen beschikbaar. Deze week kun je veel verdienen met de nieuwe RC Bandito Races, en je kunt besparen op mooie voertuigen. Lees alle actieve bonussen en kortingen hier

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

9 minuten geleden, Nyltje zei:

Wanneer begint het weekend volgens Rockstar? Ik speel al een tijdje, maar nog geen 250k ontvangen.

Dit kan kloppen. Het geld zal pas het volgend weekend gestort worden. Dus wanneer je dit weekend inlogt krijg je het geld volgende week. Een exacte tijd heeft deze storting niet. De ene speler krijgt het geld al op vrijdag, de andere pas op zondagavond. Dat is dus per speler verschillend. :) 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

6 minuten geleden, PrioX zei:

Dit kan kloppen. Het geld zal pas het volgend weekend gestort worden. Dus wanneer je dit weekend inlogt krijg je het geld volgende week. Een exacte tijd heeft deze storting niet. De ene speler krijgt het geld al op vrijdag, de andere pas op zondagavond. Dat is dus per speler verschillend. :) 

Aah, okay, bedankt! :D 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...