Jump to content
  • Sign Up
PrioX

Wat hoop jij binnenkort in Red Dead Online te zien?

Recommended Posts

PrioX

Red Dead Online is inmiddels twee maanden beschikbaar en ik denk dat ik voor veel mensen spreek als ik zeg dat het een beetje saai is. Rockstar heeft nog altijd niet veel content toegevoegd en dat is duidelijk te merken. Hoewel ze beloofd hebben binnenkort nieuwe aanpassingen, verbeteringen en content toe te voegen hebben we hier nog altijd geen datum voor gekregen. Ik was eigenlijk wel benieuwd naar jullie wensen. Red Dead Online heeft veel potentie en ik was benieuwd wat jullie graag willen zien.

 

medium.rdronline12.jpg.698c786d8f32def1663c41f44bc7bb1a.jpg

 

Ikzelf hoop binnenkort de Trapper online te zien. Op die manier kunnen we net als in de story mode onze eigen kledingstukken craften door de materialen te verzamelen. Het toevoegen van legendarische dieren is dan ook welkom. In de story zitten super gave kledingstukken en ik zou het zonde vinden als deze niet naar de multiplayer komen. Ook hoop ik op gokspelletjes zoals Liars Dice en poker. Ik heb zoveel gezellige avonden met vrienden doorgebracht dankzij deze minigames. Ik weet zeker dat we zulke momenten kunnen herhalen. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guardian1980

Ik hoop niet dat het er in komt, maar Rockstar kennende zullen we op termijn vliegende paarden in Online tegen gaan komen :puh: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
ViX_EleCtriX

Minigames, Gunslingers, Trainrobs, Bankheists, Houses, Ranges, Hotels,.... er komt nog zoveel aan waar we niet eens aan denken.

 

Maar als ik eerlijk ben hoop ik vooral op een storymode-DLC met deel 1. En dan zo snel mogelijk RDR3 en spelen als Davey Callender :)

 

En zo'n Rc-bootje graag ;)

Edited by ViX_EleCtriX
Vergat het belangrijkste

Share this post


Link to post
Share on other sites
Michael

Treinen, bedrijven en banken overvallen (misschien met het zelfde concept als GTA Online, eerst missies om te voorbereiden en daarna echt de bank overvallen.) Ik zou het ook leuk vinden als er binnenkort mogelijkheden komen om bedrijven, gebouwen, of ranches te kopen. Of dat je als leider van een groep een gebouw kan kopen om geld, wapens, paarden, of andere dingen te bewaren, om je leden te ontmoeten, en dat je mensen kan 'inhuren' die je gebouwen beschermen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cyrus_beukbaard

content...

 

Wat ik heel erg mis zijn missies, zoals de GTA contact missions. Die zouden ervoor zorgen dat het weer leuk is om met anderen te spelen. Nu is het voornamelijk een solo aangelegenheid en is de lol er snel van af. Een multiplayer game zou juist samen spelen moet bevorderen.

Survival zou ik ook wel tof vinden...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danger_dog_guy_7

Fatsoenlijke adversary modes, capture (the flag?), heists. De game mist echt een hoop game modes. Natuurlijk houden ze dit nog even achter om de game constant up to date te houden, maar op het moment is er nog niet veel te doen. Ben er zelf wel achter gekomen dat je een doel voor ogen moet hebben om het spel leuk te vinden. Heb laatst ook ff gunrush geprobeerd maar daar is ook geen reet aan. En nu we het toch over jobs en modes hebben, geef ons gelijk de optie om playlists te maken net als in GTA. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...