Jump to content

Guarma bereiken lukt niet


GTA_FUNPLAYER

Recommended Posts

20 uur geleden, PrioX zei:

Wat heb je nodig:

  1. Een tweede PlayStation Network account.
  2. Een tweede Rockstar Social Club account.

Wat je hierna gaat doen is simpel. Je zorgt dat je bent uitgelogd op je originele Social Club account waarop de 100% vermeld staat. Je logt dus in op het account die op het begin van het spel is. Dit account ga je nu linken met je tweede PSN-account waarop je dus opnieuw bent begonnen. Dit moet gewoon mogelijk zijn. Je Playstation en Social Club account staan op geen enkele manier verbonden met je PC. Ikzelf heb namelijk ook twee Social Club accounts waartussen ik wissel. Je hoeft dus alleen van accounts te wisselen door uit- en in te loggen. 

 

Of in het kort: je koppelt het PSN-account van je broer gewoon met een tweede RSC-account. Dit moet mogelijk zijn. Het is niet de Playstation die gekoppeld wordt, maar het account waarop je speelt/bent ingelogd.

 

 

Nope ! NIETS werkt !!!!!!!!!!

 

Sony heeft VERPLICHT je HUISADRES, Internet IP, GSM, FOTO, KLEUR VAN ONDERBROEK , ALLES nodig om een account te maken ! Dikke zever !!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 46
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • GTA_FUNPLAYER

    18

  • ViX_EleCtriX

    9

  • PrioX

    6

  • RedDeadRedemption

    5

3 uur geleden, RedDeadRedemption zei:

Nope ! NIETS werkt !!!!!!!!!!

 

Sony heeft VERPLICHT je HUISADRES, Internet IP, GSM, FOTO, KLEUR VAN ONDERBROEK , ALLES nodig om een account te maken ! Dikke zever !!!!!!!!!!!!!!!!

Maar dit is toch vrij logisch? Ik denk dat Sony alleen kijkt naar het mailadres, zolang deze niet overeenkomt met een bestaand account dan moet het goed zijn. Althans dat denk ik want zoals ik al zei heb ik geen Playstation. Het lijkt me sterk dat je bijvoorbeeld niet hetzelfde adres kunt invullen, dat zou betekenen dat meerdere personen in hetzelfde huis maar één account/Playstation mogen gebruiken. :7 

 

Om Guarma te bereiken moet je wat over hebben, zeker als je het met een omweg wilt bereiken. Als je geen zin hebt om al deze gegevens in te vullen, iets wat je denk ik niet volledig geprobeerd hebt, dan moet je er niet aan beginnen. 

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...