Jump to content
PrioX

Vice-President van Development verlaat Rockstar Games


Jeronimo Barrera, de vice-president van ontwikkeling, heeft Rockstar Games na twintig jaar verlaten. Jeronimo is in die twintig jaar verantwoordelijk geweest voor grote titels als Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Max Payne, Bully en meer. Jeronimo heeft het bedrijf in december al verlaten, alleen nu komt het nieuws pas naar buiten dankzij een interview met Variety

 

Jeronimo_Barrera.jpg.5c10822643cefb911a73c33990a3508a.jpg

Jeronimo Barrera

 

Tegen Variety vertelde Jeronimo dat tegen het einde van de ontwikkeling van Red Dead Redemption 2 hij het besluit nam om er een einde aan te breien en een nieuw hoofdstuk in zijn leven te beginnen. In de jaren dat hij bij Rockstar gewerkt heeft, heeft hij het bedrijf zien groeien van een klein bedrijf in een kantoorpand, tot een bedrijf met negen studio's over de hele wereld en honderden werknemers. 

 

Jaronimo was dus toe aan iets nieuws. En dat blijkt ook uit de opmerking dat wanneer hij bij Rockstar zou blijven werken het vaker alleen maar GTA's en Red Dead Redemption's zouden worden, en minder andere projecten. Echter weet hij nog niet wat hij in de toekomst wilt gaan doen. Maar hij weet wel dat hij onderdeel wilt zijn van iets waarop hij trots kan zijn. Hij vermeld daarbij ook dat hij ontzettend trots is op het resultaat dat hij met en bij Rockstar Games heeft neergezet. 

 

Wie Jeronimo Barrera opvolgt is niet duidelijk. 

 

Bron: Variety.com

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...