Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Cabyon

Interview met acteur Roger Clark: 'Natuurlijk hoopte ik dat Morgan populair zou worden'


Twinfinite.net heeft een interview met Roger Clark, die Arthur Morgan speelt, gepubliceerd op hun site - en daar staan best wat interessante dingen in. Zo wist Roger Clark al wat de motion capture inhield en deed hij al eerder iets soortgelijks voor de game Shellshocked 2.

 

Om zich voor te bereiden eigende Clarke zichzelf een klein beetje artistieke vrijheid toe, bijvoorbeeld betreft zijn accent. In de vijf (!) jaar dat het duurde om alles wat benodigd was om Arthur Morgan te laten zijn zoals hij nu is, stelt Clark dat hij vooral de ontwikkeling van zijn karakter zelf het spannendst vond.

 

medium.download.jpg.c173aa021132fa4ea136

via Rustaka op YouTube

 

Opmerkelijkerwijs is de verhaallijn gewijzigd in de tijd dat de opnames van het karakter Arthur Morgan doorgingen; Clark verhaalt over bepaalde wijzigingen in het begin van het verhaal die Arthur veel frustratie opleveren. De oorzaak voor deze frustratie is echter herschreven, wat daarop weer ertoe leidde dat Arthur iets ondoorzichtiger is dan hij eerst was.

 

En, natuurlijk hoopte Clark dat Morgan populair zou worden. Zelf zegt hij veel voldoening te krijgen dat Morgan mensen aanspreekt. Andere acteurs zijn vooral heel fijn om mee samen te werken.

 

Het artikel van twinfinite gaat nog even door, maar de vraag-die-je-wist-dat-zou-komen werd natuurlijk ook gesteld, en ja: Clark is wel geïnteresseerd voor een reprise van zijn rol als Morgan - al is dat misschien iets voor de toekomst. Lees het volledige artikel in de link beneden.

 

Bron: twininfite.net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Danger_dog_guy_7

Interessant stukje wel. Vind het vooral erg boeiend en leuk om te zien dat zo'n stemacteur zich ook daadwerkelijk goed voorbereid om een uniek character neer te zetten, en dat hij de samenwerking met anderen net zo fijn vind als dat de speler de vele interacties met NPC's goed vinden. Dit soort informatie stelt mij altijd gerust dat de volgende GTA zeker een vooruitgang zal laten zien op GTA V. Het realisme, de graphics, de kwaliteit van de acteurs, toppie. :Y Ik hoop dat ze dit vol houden, want kwalitatief weten hun games nooit teleur te stellen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
PrioX

Ik durf toch wel te zeggen dat (naar mijn mening) Arthur Morgan het beste personage is dat Rockstar in al die jaren heeft neergezet, wellicht is hij de beste die ik ooit in gaming voorbij heb zien komen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...