Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
PrioX

Vanaf 26 februari: nieuwe challenges, modi, wapens en meer op Red Dead Online


 

medium.RDOUpdate26feb-4.jpg.ba556095eb18

 

Volgende week dinsdag, 26 februari, krijgen we de eerste grote update voor Red Dead Online. Zoals Rockstar al eerder bevestigd heeft bevat deze update een aantal aanpassingen en verbeteringen rondom verschillende systemen. Deze staan beschreven in ons nieuwsbericht van vorige week. Vandaag maakt Rockstar duidelijk dat we ook nieuwe content krijgen in de vorm van game modi, challenges, wapens, kleding en meer. Lees snel verder voor de details! 

 

Nieuwe gameplay


Fool's Gold

Spelers kunnen aan de slag met een nieuw Free Roam Event waarbij spelers in een zwaar bepantserd gouden pak stappen. De speler in het pak moet zoveel mogelijk punten verzamelen door spelers te vermoorden. Ben jij degene die de speler in het pak vermoord, dan mag jij het pak aantrekken. 

 

medium.RDOUpdate26feb-3.jpg.ced5da34397d

 

Fishing Challenges

De Competitieve Challenges worden uitgebreid met Fishing Challenges. Deze challenges zijn ingedeeld in categorieën en wanneer je een challenge begint zal je de nodige materialen krijgen zoals een hengel en aas. Verplaats je naar een passende spot en vissen maar! Vang de zwaarste vis en je wint de challenge. Tijdens de challenge ben je overigens afgeschermd voor mensen die trigger happy zijn. 

 

Showdown modes

Spelers kunnen aan de slag met nieuwe Showdown modes: Up in Smoke, Spoils of War en Plunder. In deze modi moeten spelers zakken veroveren, loot van elkaar stelen en zien te overleven. Ook zijn er nieuwe races: Target Races waarbij spelers op doelwitten moeten schieten tijdens het rijden naar de finish. Meer details over deze nieuwe modi zullen binnenkort beschikbaar worden. 

 

 

Nieuwe wapens, kleding en emotes


Spelers die niet genoeg hadden aan het huidige arsenaal aan wapens kunnen dinsdag aan de slag met twee nieuwe wapens. De Evans Reapeter en Rare Shotgun zullen hun intreden maken in Red Dead Online. De wapens zijn te koop bij lokale de Gunsmith of in de Wheeler & Rawson Catalogue. Ook is er een groot aantal nieuwe kledij toegevoegd. Zo kunnen spelers nieuwe outfits, jassen, vesten, hoeden, handschoenen en meer verwachten. Ook moeten we oppassen voor speciale kledingstukken die tijdelijk beschikbaar zullen zijn. Deze komen en gaan en zijn dus tijdelijk exclusief te bemachtigen. Naast wapens en kleding krijgen we ook nieuwe emotes om op mensen te reageren, ze uit te dagen of te begroeten. 

 

medium.RDOUpdate26feb-2.jpg.1d55c70cd28478af255ef68f0ae81ca4.jpg medium.RDOUpdate26feb-1.jpg.1f78e53436d94ddcd53d1cd1fac9aab6.jpg

 

 

Tijdelijk exclusieve content voor de PlayStation 4


PlayStation 4-spelers krijgen weer tijdelijk wat extra content eerder dan de Xbox One. We hebben het hier over Open Target Races waarbij spelers zoveel mogelijk doelwitten moeten raken vanaf het paard, de Jawbone Knife, een aantal kledingstukken en drie emotes. Wanneer de spelers op de Xbox One deze content krijgen is niet duidelijk, maar zal mogelijk een maandje later zijn. 

 

 

Verdien deze week meer


Spelers krijgen deze week 20% meer XP voor alle activiteiten op Red Dead Online. We moeten het nieuws in de gaten houden want Rockstar belooft meer bonussen, kortingen, en andere acties. 


Bron: Rockstar Newswire

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Lars

Komen de wapens ook beschikbaar in de Story mode zoals in GTA V eerst het geval was?

Share this post


Link to post
Share on other sites
PrioX
Op 22-2-2019 om 10:17, Lars zei:

Komen de wapens ook beschikbaar in de Story mode zoals in GTA V eerst het geval was?

De Rare Shotgun en de Jawbone Knife zijn al beschikbaar in Story Mode. Of de Evans Reapter ook te gebruiken is in Story Mode is de vraag. Rockstar heeft daar nog niks over gezegd. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...