Jump to content
PrioX

Red Dead Online krijgt Target Races en nieuwe kleding


large.targetraces.jpg.af4c582103982dead921b0baaa4bbe70.jpg

 

De Red Dead Online update van deze week heeft de eerder aangekondigde Target Races toegevoegd. Tijdens deze races moeten spelers langs de route op doelwitten (schietschijven) schieten. Iedereen start met een pijl en boog, en wanneer je een doelwit raakt krijgt je paard een uithoudingsvermogen boost. Maar de deelnemers kunnen ook gebruik maken van strategische pick-ups voor uithoudingsvermogen boosts, wapens en munitie. Dankzij auto-aim kun je automatisch richten op de schietschijven langs de route. Wil je op een speler schieten dan zal je wat meer vaardigheid moeten tonen, dat kan namelijk alleen met free-aim. De ongelukkige deelnemers die achterliggen kunnen gebruik maken van de zogeheten slipstream waardoor je paard wat extra stamina en snelheid krijgt. Als je geluk hebt kun je de tegenstander die je inhaalt nog van zijn paard trappen, wat ook de stamina van zijn of haar paard kan verminderen. 

 

Op de PlayStation 4 kun je nu ook Open Target Races spelen. Het principe blijft hetzelfde: schiet op doelwitten terwijl je op je paard deelneemt aan een race. Het verschil is dat er geen vaste route is en je zelf kunt bepalen welke schietschijven je in het gebied beschiet. De speler die het puntenlimiet bereikt mag naar de finish racen. Blijf dus goed in de gaten houden hoeveel punten de tegenstanders hebben! Open Target Races komen later (vermoedelijk een maand later) ook naar de Xbox One. 

 

large.reddeadonline_260319.jpg.dd3bd5630ac3ac240f97ccced527881b.jpg

 

General Stores hebben weer een lading nieuwe kleding binnen gekregen. Spelers kunnen deze week de Morning Tail Coat, Strickland Boots, Bowyer Boots (alleen voor vrouwen) en de Furred Gloves kopen. Spelers die hun rang wat omhoog willen krikken kunnen deze week aan de bak. Je krijgt namelijk 20% meer XP voor alle activiteiten waaronder de nieuwe Open Target Races, Free Roam missies, A Land of Opportunities missies, jagen, hideouts en craften. Je paard in de watten leggen kan ook: producten in de Horse Care categorie zijn met 25% afgeprijsd

 

Heb jij de nieuwe Target Races al gespeeld? Deel je mening over deze nieuwe toevoeging hieronder in de reacties! 

 

Bron: Rockstar Newswire

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...