Jump to content

Welke features uit Red Dead Redemption 2 wil jij in GTA 6 zien?


PrioX

Recommended Posts

Red Dead Redemption 2 is op veel gebieden een grote vooruitgang. Het spel ziet er grafisch prachtig uit, kent een gevarieerde map en heeft op het gebied van storytelling iets unieks neergezet. Ook zijn er tal van features die mogelijk ook goed zouden werken in een volgende GTA. Het zal niet de eerste keer zijn dat Rockstar features uit eerdere spellen verwerkt in hun nieuwe spellen (denk bijvoorbeeld aan het wapenwiel). Welke features uit Red Dead Redemption 2 zie jij graag terug in GTA? 

 

Ikzelf wil sowieso de volgende drie punten terugzien:

 

  • Looting: Niet alleen het kunnen stelen van voorwerpen van dode NPC's, maar ook het kunnen leegroven van huizen. Ik vind het wel gaaf dat je in RDR2 een huis kunt binnengaan en allerlei voorwerpen kunt meenemen zoals voedsel en juwelen. Wat je ermee doet is dan ook geheel aan jou. Zelf gebruiken of verkopen. 
  • Crafting: Sluit een beetje aan op het looten. In GTA V kun je bij Ammu-Nation vrijwel alle wapens en munitie kopen. In RDR2 moet je bepaalde spullen zelf craften zoals bepaalde kogels, medicijnen, etc. Het lijkt me wel gaaf om zelf een Sticky Bomb in elkaar te zetten met gevonden/gekochte voorwerpen. 
  • Interactie met NPC's: Blijf een van de beste toevoegingen, het kunnen communiceren met de personages in de wereld. Met een simpele druk op de knop iemand kunnen begroeten, of bedreigen, en altijd andere resultaten zien. Dit moet terugkomen. 
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...