Jump to content
PrioX

Het is Import/Export week met grote bonussen op GTA Online


large.importexport.jpg.8ab0681324e66d1ddfa765aaea32576a.jpg

 

De wekelijkse bonussen op GTA Online zijn weer bijgewerkt, en deze week kunnen CEO's aan de slag met het importeren en exporteren van leuke vierwielers. Import/Export verkoopmissies leveren je 25% meer GTA$ op. Vehicle Cargo Warehouses, Special Cargo Warehouses en alle bijhorende upgrades zijn 30% afgeprijsd. Ben je een president van een beruchte motorbende dan kun je deze week je handeltjes aanvullen met goederen die je met 25% korting kunt inslaan. 

 

Spelers die lid worden van een CEO of VIP organisatie, en daarmee een bodyguard of associate worden, kunnen dubbel GTA$ en RP verwachten op hun loonstrook. Verder kun je ook profiteren van dubbel RP en GTA$ voor de Entourage en Trading Places (Remix) Adversary Modes.

 

Merryweather Security is altijd in de buurt om je bij te staan. Deze week is de organisatie royaal en geven ze al hun services gratis en voor niets weg, van de Ammo Drop tot Airstrike. Wil je deze week ook weer een nieuw t-shirt ontvangen dan moet je inloggen, je ontvangt namelijk het Fake Sessanta Nove T-Shirt.

 

Kortingen op voertuigen zijn er ook weer genoeg. En deze week kun je helemaal je slag slaan als het aankomt op voertuigen die je via Pegasus Lifestyle Management. Alle voertuigen, en dat zijn er meer dan zestig, zijn voor 30% afgeprijsd. Bekijk alle bonussen en kortingen in deze lijst

 

Bron: Rockstar Newswire

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...