Jump to content
  • Sign Up
PrioX

De toch der tochten: World Record Posse Procession


1558598516509_image.png.87e633d37206af0581fa5d3ef3e22c1d.png.51ea61dc43957e8eb0cce2eb7a1f9ad3.png

 

Een Playstation 4, een controller, een trouw paard en een hoop goede zin. Dat is alles wat je nodig hebt om mee te doen aan deze actie. The Criminal Legends crew, onder leiding van @Danger_dog_guy_7 en in samenwerking met de Red Dead Redemption Nederland community op Facebook, gaan een poging doen om een record te verbreken. 

 

Na het lezen van dit artikel kwam het idee tot leven om met een grote posse op pad te gaan door de gigantische wereld van Red Dead Redemption 2. Leg samen een route af in een grote optocht van spelers om halverwege de route een leuke opdracht uit te voeren, en daarna door te galopperen naar de Saloon. Ik geef je een hint: het blijft niet bij de nootjes die daar op de bar staan. 🍻

 

Dus schuif gezellig aan en doe mee aan deze ludieke actie om een nieuw record neer te zetten. De actie begint op zaterdag 25 mei om 20:00 uur. Stuur je PSN-ID in een privébericht naar @Danger_dog_guy_7 of stuur hem direct een bericht op de Playstation 4 (Danger_dog_guy_7). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Danger_dog_guy_7
18 minuten geleden, Dutchy3010 zei:

Was het leuk gisteravond? Krijgen wij verslagje en foto’s? @Danger_dog_guy_7

Ik denk dat Rico, de hoofdorganisator, wel een verslagje zal schrijven. Ik zal deze met de foto's in ons subforum zetten als ik hem heb. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...