Jump to content
 • Sign Up
Sign in to follow this  
PrioX

Jullie mening en ideeën over 'Clubs'

Clubs  

1 member has voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Clubs moeten gebruikt gaan worden

  • Ja
   0
  • Nee
   1
  • Anders... (laat het weten in de reacties)
   0


Recommended Posts

PrioX

Update: recente reacties hebben al uitgewezen dat het clubs-systeem op dit moment niet gewenst is. Clubs zullen er dus niet komen. Dank voor jullie feedback!

 

-----------------------------

 

Zoals ik hier had beloofd ging ik een apart topic openen over de Clubs-feature. Dit hebben we een paar maanden geleden ook al eens gedaan. Het aantal reacties viel toen tegen waardoor we geen helder beeld hebben gekregen. Of juist wel? Geen reacties kan ook als reactie gezien worden. Als het niet aan wat hardnekkige bugs had gelegen was het systeem inmiddels al openbaar. Dus aan de ene kant zijn deze bugs nu van pas gekomen. We willen nogmaals toelichten wat Clubs precies zijn, wat het met zich meebrengt, en zien hoe jullie erop reageren. 

 

Wat zijn Clubs?

Clubs zijn groepen die leden zelf kunnen aanmaken op GTAGames.nl. Zie het als een Social Club crew of Facebook-groep, maar dan hier op de website. 

 

Voor wie zijn Clubs bestemd?

In feite voor alle leden. Iedereen kan het gratis gebruiken en er zijn geen verdere eisen om een Club te starten of er lid van te worden (tenzij een clubleider anders bepaalt). We richten de Clubs ook op bestaande forum Gangs, clans en crews die wij met Clubs een ''thuisbasis'' kunnen bieden, een echt plekje ingericht zoals zij het willen. 

 

Wat krijgen Clubs? 

Clubs krijgen natuurlijk een Club-pagina waarop de leider zelf informatie kan invullen. Daarnaast is er ruimte voor een eigen forum, galerij, downloaddatabase, kalender en blog. Deze opties zijn allemaal zelf aan te maken en in te vullen door de beheerders. 

 

Zoals gezegd vielen de reacties de vorige keer tegen, in feite was er gewoon geen animo. We doen het nu met een simpele peiling die moet uitwijzen of het systeem er wel of niet komt. Stemmen kan dus bovenaan de pagina, en mocht je opmerkingen of ideeën hebben dan horen wij ze natuurlijk graag. Als het over Clubs gaat kan dat in dit topic. Maar jouw feedback wordt ook in dit topic gewaardeerd (G&C plannen). :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...