Jump to content
PrioX

Verover treinen tijdens het 'Railroad Baron' Free Roam Event


large.f191c5b51fe593d885e079fbdc46ca9f9c

 

Een nieuwe Red Dead Online update heeft vandaag twee nieuwe speltypes toegevoegd. Spelers kunnen aan de slag met de Public Enemy Showdown mode waarin twee teams tegen elkaar spelen. In beide teams is er een Public Enemy aangewezen, en wanneer jij deze van de tegenstander omlegt scoor je een punt voor je team. Weet de Public Enemy jou om te leggen dan gaan de punten naar de tegenstander. 

 

large.e93871aa9b86fa0851dab380bb84370328

 

Een nieuw Free Roam Event is ook toegevoegd: Railroad Baron. Deze variant van King of the Castle laat spelers vechten om wagons van een rijdende trein. Het doel is om zolang en zoveel mogelijk wagons vast te houden terwijl de rest wilt zwartrijden. 

 

large.1a70695d23cbdf77e6c9d8f7c544f2ba37

 

De General Store is aangevuld met wat tijdelijke kledij. Spelers kunnen deze week het Flores Vest, de Calhoun Boots, Raccoon Hat en Shaffer Chaps. Weet je deze week in te loggen dan ontvang je ook nog een gratis tint voor de Bellerose Hat. Verder kun je ook profiteren van 35% korting op  Provisions, en 25% korting op Camp upgrades. 

 

Bron: Rockstar Newswire

 

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...