Jump to content
PrioX

Vier de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag op Red Dead Online


large.df04b04ace1fe7806285ee35d5415f7ed9

 

Red Dead Online staat deze week in het teken van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag dat op 4 juli gevierd zal worden. Als onderdeel van de feestelijke festiviteiten van deze week bieden handelaars je graag gratis Gun Oil aan om ervoor te zorgen dat al je wapens in topvorm zijn. Spelers kunnen profiteren van 30% korting op alle wapencomponenten, waaronder Scopes, Iron Sights, Wraps, Stocks en Improved Rifling. Zoek je nog een betrouwbaar wapen dan kun je kijken voor de Evans Repeater die je met 25% korting kunt kopen. Je kunt ook in de Amerikaanse-sfeer komen met blauwe, witte en rode bandanas die voor 50% zijn afgeprijsd, en rode en witte kampvlaggen die tot 8 juli gratis zijn. 

 

large.c8dbc4da5da3fcfbac7ea94839e953365f large.b8682b03067bbb01e82ff95de9b84b31c6

 

Heb je deze week behoefte aan wat actie en ga je Free Roam-missies doen dan kun je rekenen op 30% meer geld en XP. De catalogus van Wheeler, Rawson and Co. is uitgebreid met de Pelt Half Chaps,  Griffith Chaps, Cromwell Hat, Cabrera Pants, en de gratis ''Respectful Bow'' emote. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...